Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα (σημαντικό) πρόβλημα που έχω. Αγόρασα και εγώ το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (SD) από το gearbest προς το τέλος καλοκαιριού. Την πρώτη εβδομάδα δούλευαν όλα μια χαρά. Από την 2η κιόλας εβδομάδα παρατηρούσα να χάνεται το σήμα σε άκυρα σημεία, ή να έχω αποδυναμωμένο σήμα χωρίς χρειάζεται. Έλεγα ότι οφείλεται στην ROM. Έτσι, προς τα τέλη Σεπτέμβρη, φίλος μου (ίδιο μοντέλο, αγορασμένο κάτι μέρες μετά από μένα από gearbest), με την βοήθεια ενός παιδιού απ' εδώ, μου άλλαξαν την ROM στην ελληνική. Τώρα φοράει την MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.22 | Developer. Έχω COSMOTE, με την SIM (τύπου micro SIM) να είναι στην SIM 1 slot.
Btw, ο φίλος χρησιμοποιεί και τις 2 SIM slots, με παλαιότερη έκδοση της ελληνικής (απ' ότι εγώ), και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το σήμα.
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε hardware σφάλμα ή σε κάτι άλλο, αλλά έχει καταλήξει εκνευριστικό , δεν έχω σήμα στην πλειοψηφία των σημείων που πηγαίνω, με αποτέλεσμα να ψάχνουν και δεν με βρίσκουν ή να μην μπορώ να επικοινωνήσω.
Λύση υπάρχει?
Υ.Γ Αν γράφω σε λάθος θέμα ας μεταφερθεί στο σωστό. Noob εδώ!
Υ.Γ2 Επίσης, προσπάθησα πριν λίγο να μεταφέρω 1-2 επαφές από το κινητό στην SIM, και δεν τις μετέφερε... Περίεργο.. Άρα, και σε αυτό αν υπάρχει λύση... θα το εκτιμούσα!
Μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone ?
Επίσης, το κινητό από πίσω είχε ένα αυτοκόλλητο, εκεί έγραφε το model number, το δικό σου τι γράφει ? 2015*** πόσο ?
Μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone ?Επίσης, το κινητό από πίσω είχε ένα αυτοκόλλητο, εκεί έγραφε το model number, το δικό σου τι γράφει ? 2015*** πόσο ?
Συγγνώμη, παράλειψή μου!
Όπως θα δείτε, ούτε την στιγμή που έβγαλα το στιγμιότυπο είχα σήμα, γενικά μπορεί να δείχνει 2 γραμμές και να μην έχω (λέει "χωρίς δίκτυο").
Και Αριθμός Συσκευής: RN3ProKenzoTHUNDER (δεν φαίνεται στην φωτογραφία).
Πίσω αναγράφει:
(κενέζικα): 2015112 TD-LTE(κινέζικά)
CMIIT ID: 2015CP6162(κινέζικα)
@user για να βάλεις την rom που έχεις ξεκλείδωσες με τον official τρόπο υποθέτω ..
Παιδιά συγνώμη δεν ξέρω... Εγώ το έδωσα στο παιδί, και μου το επέστρεψε με άλλη ROM, δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες. Το μόνο που μου είπε ήταν ότι τον βοήθησε κάποιος απο εδώ, μέσω team viewer. Θα το ρωτήσω, όμως.
Οπότε προς συνεχίζουμε?
Ωστόσο ψάχνω στο net, και δεν βρίσκω άλλον με παρόμοιο πρόβλημα.
Τι είναι και πως το βλέπουμε αυτό? Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός?
EDIT: Κάπου διάβασα να καλέσω το *#06#, κι μου έβγαλε αυτό τον αριθμό. Το IMEI1 είναι ακριβώς το ίδιο με το IMEI2.