Ισως να μην ειναι το ραδιο και να εχει βλαβη το ακουστικο.
Επειδη δεν ειναι απαραιτητο να συνδεσεις ακουστικα στο redmi note 3 pro,τσεκαρε ΑΝ στην περιοχη ειδοποιησεων εμφανιζεται το ραδιο.
Κατεβαζεις δηλαδη την κουρτινα δηλαδη προς τα κατω και θα φανει αν το ραδιο ειναι ενεργοποιημενο.Και αν ειναι,τοτε το κλεινεις και διορθωνεις το προβλημα.
Αν δεν εμφανιζεται το ραδιο,τοτε δεν ειναι το ραδιο.
Δοκιμασε επισης-ενω ακους αυτους τους θορυβους που λες- να ανοιξεις και το ραδιο για δοκιμη.
Δοκίμασα χθες το βράδυ αυτό, πρώτον δεν ξέρω αν κατέβασα την σωστή "MIUI Fastboot ROM" (απ' εδώ την κατέβασα), σύνδεσα το τηλέφωνο στο PC και όταν γράφω στο cmd "adb devices" δεν το εμφανίζει. Το σύνδεσα σε 1 usb 2.0 και μία 3.0.
Καμιά ιδέα?
Επίσης, ο φίλος μου είπε ότι πέρασε την ελληνική με fastboot. Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου συτό.
Δοκίμασα χθες το βράδυ αυτό, πρώτον δεν ξέρω αν κατέβασα την σωστή "MIUI Fastboot ROM" (απ' εδώ την κατέβασα), σύνδεσα το τηλέφωνο στο PC και όταν γράφω στο cmd "adb devices" δεν το εμφανίζει. Το σύνδεσα σε 1 usb 2.0 και μία 3.0.
Καμιά ιδέα?
Επίσης, ο φίλος μου είπε ότι πέρασε την ελληνική με fastboot. Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου συτό.
Δεν χρειάζεσαι fastboot rom για να εκτελέσεις τον οδηγό, απλά να μπαίνει η συσκευή σου σε fastboot λειτουργία και να την βλέπει ο η/υ σου. Επειδή όμως όσο και "αθώα" να είναι η διαδικασία μπορεί να χάσεις IMEI & mac σιγουρέψου ότι έχεις πλήρες backup από το TWRP
Καλημέρα σε όλους . Μήπως ξέρει κάποιος πως ορίζουμε ως ασφάλεια εισόδου στο rn3 pro το δακτυλικό αποτύπωμα στην GTV 6.10.20 γιατί σαν επιλογές μου βγάζει μόνο αυτές ? Ευχαριστώ . . .
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----