Άρα αν ακολουθήσω (ξανά) αυτόν τον οδηγό, θα έχω μετά σήμα (Η ερώτηση του 1 εκ. ευρώ )?
Γιατί την πρώτη φορά το παιδί που μου έκανε την αλλαγή (από multi σε ελληνική), ακολούθησε τον συγκεκριμένο οδηγό (του τον έστειλα τώρα και μου είπε ότι ακολούθησε αυτόν).
Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα (σημαντικό) πρόβλημα που έχω. Αγόρασα και εγώ το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (SD) από το gearbest προς το τέλος καλοκαιριού. Την πρώτη εβδομάδα δούλευαν όλα μια χαρά. Από την 2η κιόλας εβδομάδα παρατηρούσα να χάνεται το σήμα σε άκυρα σημεία, ή να έχω αποδυναμωμένο σήμα χωρίς χρειάζεται. Έλεγα ότι οφείλεται στην ROM. Έτσι, προς τα τέλη Σεπτέμβρη, φίλος μου (ίδιο μοντέλο, αγορασμένο κάτι μέρες μετά από μένα από gearbest), με την βοήθεια ενός παιδιού απ' εδώ, μου άλλαξαν την ROM στην ελληνική. Τώρα φοράει την MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.22 | Developer. Έχω COSMOTE, με την SIM (τύπου micro SIM) να είναι στην SIM 1 slot.
Btw, ο φίλος χρησιμοποιεί και τις 2 SIM slots, με παλαιότερη έκδοση της ελληνικής (απ' ότι εγώ), και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το σήμα.
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε hardware σφάλμα ή σε κάτι άλλο, αλλά έχει καταλήξει εκνευριστικό , δεν έχω σήμα στην πλειοψηφία των σημείων που πηγαίνω, με αποτέλεσμα να ψάχνουν και δεν με βρίσκουν ή να μην μπορώ να επικοινωνήσω.
Λύση υπάρχει?
Υ.Γ Αν γράφω σε λάθος θέμα ας μεταφερθεί στο σωστό. Noob εδώ!
Υ.Γ2 Επίσης, προσπάθησα πριν λίγο να μεταφέρω 1-2 επαφές από το κινητό στην SIM, και δεν τις μετέφερε... Περίεργο.. Άρα, και σε αυτό αν υπάρχει λύση... θα το εκτιμούσα!
Καλή Κυριακή σε όλους!
Επαναφέρω όλο το κείμενο του προβλήματος αφού κατάφερα και το βρήκα 10 σελίδες πίσω
Πριν πας πάλι σε fastboot rom δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία ελληνική ρομ που βγήκε για το redmi Note 3 Pro, ίσως να χρειαστεί factory reset οπότε καλού-κακού φρόντισε να έχεις αντίγραφα των αρχείων σου.
Πριν πας πάλι σε fastboot rom δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία ελληνική ρομ που βγήκε για το redmi Note 3 Pro, ίσως να χρειαστεί factory reset οπότε καλού-κακού φρόντισε να έχεις αντίγραφα των αρχείων σου.
Καλησπέρα .
Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με τον ήχο κλήσης , οχι ιδιαίτερα σημαντικό και αν μπορεί κανενας να μου πει σωστή ρύθμιση θα με βοηθούσε , RedMI NOTE 3 PRO
Εχω κατεβάσει ένα τραγούδι , τό εχω ορίσει απο τον player σαν ήχο κλήσης ωστόσω το παίζει σαν ήχο μόνο για νούμερα εκτός του καταλόγου μου . Το μόνο που μου φαίνεται οτι μπορεί να προκάλεσει κάποιο πρόβλημα είναι οτι χρησιμοποιω και την εφαρμογή Truecaller .
Χρησιμοποιώ DEV εκδόσεις λογισμικού αλλά το ίδιο το έχω παρατηρήσει και με εκδόσεις GTV και με την ποιο πρόσφατη XTRV.
Αν κάποιος έχει καμία ιδέα ...