καλησπερα η κλείδωσα την συλλογή κατά λάθος και δεν ανοίγει τωρα λέει συλλογή απενεργοποιημένα δεν απαιτουνται άδειες και2 δεν μπορώ να αλλαξω ταπετσαρία θέλω να βάλω μία φωτο λέει αδυναμία φορτίσεις εικονας
Επανέρχομαι στο πρόβλημά μου, διότι μετά από καιρό και αρκετές προσπάθειες που έκανα να διορθώσω/βελτιώσω το σήμα μου δεν βγάζω άκρη και δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Από τότε που έγραφα τελευταία φορά άλλαξα: Το APN το άλλαξα από MMS σε Cosmote Wireless Internet, άλλαξα SIM, άλλαξα θήκη (μήπως και ήταν από 'κει) ΤΙΠΟΤΑ.
Να υπενθυμίσω ότι το σήμα κόβεται σε άκυρες στιγμές, ακόμη και σε ανοικτές περιοχές (π.χ στο λιμάνι). Υπάρχουν και φορές που μου δείχνει 2-3 γραμμές ψηλά, και όταν κατεβάζω την μπάρα μου λέει <<Χωρίς δίκτυο>>.
ΝΑ το στείλω δεν μπορώ πίσω μιας και έχει περάσει το εξάμηνο που δίνει το gearbest, συν το ότι έχω αλλάξει ROM (είμαι τώρα με MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.10.20 | Developer).
@user Εδώ είσαι Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση
@user Εδώ είσαι Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση
Ακριβώς αυτά έχω και εγώ, και το πρόβλημα εμμένει.
EDIT: Εγώ είχα στο Πρωτόκολλο: IPv4/IPv6 και στην Περιαγωγή IPv4/IPv6.
Τώρα τα άλλαξα όπως τα είπατε. Λέτε να ήταν εκεί το πρόβλημα, ή όχι?
Και μια άλλη ερώτηση άσχετη με το σήμα. Έχω την παραπάνω έκδοση, και έχω εικονικά κουμπιά πάνω στην οθόνη. Γίνεται κάπως να τα απενεργοποιήσω εφόσον έχω τα φυσικά κουμπιά (home, back, recent)
@user Με το τσιγκέλι σου τα βγάζουμε ούτε ανάκριση να κάναμε, πες πια περιοχή μένεις ?? ποια εταιρία κινητής έχεις ?? αν μένεις σε διαμπερές διαμέρισμα ?? υπόγειο - ισόγειο ?? δώσε πληροφορίες τι να σου απαντήσουμε.