Διαφήμιση

προβλημα δεν ανοιγει το κινητο

• Διορθώθηκε
    • RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν είναι ξεκλείδωτος μπες fastboot ξαναφλάσαρε twrp κ κάνε μια καθαρή εγκατάσταση.
      το εκανα και δεν το φλασαρη φιλε μου
    • Διαφήμιση
    • Εχεις κανα teamviewer να μπω να σου δείξω τι πρέπει να κάνεις;

• Υποψιάζομαι ότι έπαθες το ίδιο με μένα, ακόμα όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση.

Σε περίπτωση πού δε μπαίνει πούθενά:

(...Μπορεις να διακόψεις το συνεχόμενο bootloop (εφόσον ούτε το power λειτουργεί ούτε μπαινει σε download mode, και δε σταθεροποείται στο fastboot, το δείχνει στιγμιαία και πάλι επανεκκίνηση.

Δοκίμασε να διακόψεις τις επανεκκινήσεις κρατώντας power up και power down και αμέσως και το power κουμπί (δηλαδή και τα τρία κουμπιά μαζί). Αν δεν κάνω λάθος το κινητό θα κάνει 2 επανεκκινήσεις και στην τρίτη φορά που θα δείξει το mi logo θα διακοπεί απότομα και θα μείνει μαύρη οθόνη. Δεν αφήνεις τα τρία κουμπιά καθόλου μέχρι να παραμείνει έτσι μαύρη η οθόνη, οπότε μετά τα αφήνεις. Οι επανεκκινήσεις σταματούν, τηλέφωνο είναι σε download mode. Από εκεί με volume down και power μπαίνει κανονικά fastboot mode.....)

Τώρα στην περίπτωση σου πού μπορείς να μπείς σε fastboot mode, κάντο και κάνε ένα τσεκ να δεις αν ο bootloader σου είναι ξεκλείδωτος. (Φάκελος adb, από cmd τρέχουμε "fastboot devices" και μετά "fastboot oem device-info".
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Εχεις κανα teamviewer να μπω να σου δείξω τι πρέπει να κάνεις;
      λοιπον το τσεκαρα και τελικα ο bootloader ειναι κλειδωμενος και παλι.....οχι δεν εχω φιλε μου
    • Ο/H dtsilog έγραψε:

Υποψιάζομαι ότι έπαθες το ίδιο με μένα, ακόμα όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση.

Σε περίπτωση πού δε μπαίνει πούθενά:

(...Μπορεις να διακόψεις το συνεχόμενο bootloop (εφόσον ούτε το power λειτουργεί ούτε μπαινει σε download mode, και δε σταθεροποείται στο fastboot, το δείχνει στιγμιαία και πάλι επανεκκίνηση.

Δοκίμασε να διακόψεις τις επανεκκινήσεις κρατώντας power up και power down και αμέσως και το power κουμπί (δηλαδή και τα τρία κουμπιά μαζί). Αν δεν κάνω λάθος το κινητό θα κάνει 2 επανεκκινήσεις και στην τρίτη φορά που θα δείξει το mi logo θα διακοπεί απότομα και θα μείνει μαύρη οθόνη. Δεν αφήνεις τα τρία κουμπιά καθόλου μέχρι να παραμείνει έτσι μαύρη η οθόνη, οπότε μετά τα αφήνεις. Οι επανεκκινήσεις σταματούν, τηλέφωνο είναι σε download mode. Από εκεί με volume down και power μπαίνει κανονικά fastboot mode.....)

Τώρα στην περίπτωση σου πού μπορείς να μπείς σε fastboot mode, κάντο και κάνε ένα τσεκ να δεις αν ο bootloader σου είναι ξεκλείδωτος. (Φάκελος adb, από cmd τρέχουμε "fastboot devices" και μετά "fastboot oem device-info".
      το τσεκαρα φιλε μου ειναι κλειδωμενος τελικα
    • Διαφήμιση
    • Οκ .. δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις όπως είσαι... Αν καταφέρεις καλώς.... φλασάρεις twrp όπως είσαι μετά απο δεύτερο έλεγχο του bootloader.
      Αν δεν ξεκλειδώνεις όπως είσαι πρέπει να βάλεις μία developer fastboot rom με miflash σε edl.. Υπάρχει αρχείο στον οδηγό που γυρίζει από fastboot σε edl ...
      Ότι χρειαστείς μου λες.

• @MIUI_ART μάλλον επιβεβαιώνεται ότι μετά το πέρασμα της 6.8.4 κλειδώνει ο bootloader μόλις προσπαθήσεις να βάλεις άλλη rom. @fighter έτσι όπως είσαι σε fastboot mode τρέξε κατευθείαν το mi unlock tool όπως έκανες παλιότερα, πιστεύω θα στο ξεκλειδώσει αμέσως και μετά θα μπορείς να μπεις twrp που μάλλον υπάρχει δεν έχει σβηστεί, ώστε να βάλεις όποια rom θες.

Όπως σου είπε και ο @geoanto555, πιστεύω θα ξεκλειδώσεις αμέσως και μετά με volume up και power θα μπει στο twrp., ίσως δε χρειαστεί να το ξαναβάλεις.
    • Ο/H dtsilog έγραψε:

μάλλον επιβεβαιώνεται ότι μετά το πέρασμα της 6.8.4 κλειδώνει ο bootloader
      πάντα ίσχυε αυτό/Αν πας να φλασάρεις ότι να ναι (εκτός miui rom) κλείδωνε.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Οκ .. δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις όπως είσαι... Αν καταφέρεις καλώς.... φλασάρεις twrp όπως είσαι μετά απο δεύτερο έλεγχο του bootloader.
      Αν δεν ξεκλειδώνεις όπως είσαι πρέπει να βάλεις μία developer fastboot rom με miflash σε edl.. Υπάρχει αρχείο στον οδηγό που γυρίζει από fastboot σε edl ...
      Ότι χρειαστείς μου λες.
      sto 50% σταματαει και μου λεει couldn't verify device
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασε 2-3 φορές και αν δεν...πέρνα μία fastboot rom όπως σου είπα πιο πάνω..
      Μετά πέρνα mi account ξεκλείδωσε και πέρνα twrp και Ελληνική.

Αν έχεις το Κένζο όλα αυτά.