sto 50% σταματαει και μου λεει couldn't verify deviceΟ/H dtsilog έγραψε:
@MIUI_ART μάλλον επιβεβαιώνεται ότι μετά το πέρασμα της 6.8.4 κλειδώνει ο bootloader μόλις προσπαθήσεις να βάλεις άλλη rom. @fighter έτσι όπως είσαι σε fastboot mode τρέξε κατευθείαν το mi unlock tool όπως έκανες παλιότερα, πιστεύω θα στο ξεκλειδώσει αμέσως και μετά θα μπορείς να μπεις twrp που μάλλον υπάρχει δεν έχει σβηστεί, ώστε να βάλεις όποια rom θες.
Όπως σου είπε και ο @geoanto555, πιστεύω θα ξεκλειδώσεις αμέσως και μετά με volume up και power θα μπει στο twrp., ίσως δε χρειαστεί να το ξαναβάλεις.
προβλημα δεν ανοιγει το κινητο
- Διορθώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δοκίμασε 2-3 φορές και αν δεν...πέρνα μία fastboot rom όπως σου είπα πιο πάνω..
Μετά πέρνα mi account ξεκλείδωσε και πέρνα twrp και Ελληνική.
Αν έχεις το Κένζο όλα αυτά.
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
@MIUI_ART μάλλον επιβεβαιώνεται ότι μετά το πέρασμα της 6.8.4 κλειδώνει ο bootloader μόλις προσπαθήσεις να βάλεις άλλη rom.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μπορεί πχ. μετά από Upgrade σε άλλη ROM (Stable σε Developer Ελληνική και το ανάστροφο), να κλειδώσει η συσκευή ζητώντας κωδικό ξεκλειδώματος. -
-
Αυτό το έκανες;;;; However, do you want to install this ROM? If you say YES it is on your own risk and DO NOT USE TWRP ALKA or you will get a brick. USE ONLY LATEST TWRP OFFICIAL RECOVERY AND MAKE A FULL BACKUP (INCLUDING EFS σημαντικό) BEFORE INSTALL MARSHMALLOW
Δοκίμασε και με MiPCsuite. Εάν όχι δοκίμασε και πάλι σε fastboot ή ακόμα και με edl mode να φλασάρεις μία official dev με miflash.
Υ.Γ. @geoanto555 @MIUI_ART Κωδικό ναι το έχω συνάντηση κυρίως σε official, κλείδωμα bl από GTV ποτέ, και εχω περάσει ΠΟΛΛΕΣ zip roms
Υ.Γ.2 Εδώ το link από την εν λόγο rom.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας για της πολυ σημαντικες για μενα πληροφοριες τα καταφερα και τελικα εχω και παλι κινητο εν ζωη πραγματικα σας ευχαριστω πολυ ολους.....το μονο που θελω τωρα ειναι να ξεκλειδωσω τον bootloader παλι γτ μου τον κλειδωσε! και 8ελω να ρωτησω εχω λογαριασμο mi στον οποιο μου ειχε ξεκλειδωσει η εταιρια τον bootloader γτ τωρα παλι με τον ιδιο λογαριαμο δεν το ξεκλειδωνει? πρεπει να στειλω παλι μηνυμα στην εταιρια να μου το κανουν?
-
Ναι με τον ίδιο λογαριασμό.
ΟΧΙ δεν στέλνεις νέο μήνυμα, αλλά υπάρχει περιορισμός στο ξεκλείδωμα στην 1 συσκευή ανά 30 μέρες. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι με τον ίδιο λογαριασμό.
ΟΧΙ δεν στέλνεις νέο μήνυμα, αλλά υπάρχει περιορισμός στο ξεκλείδωμα στην 1 συσκευή ανά 30 μέρες.
-
Ο/H fighter έγραψε:
αρα να περιμενω?
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... -
το εκανα πριν ποσες φορες το δοκιμασα και με αλλον υπολογιστη δεν το εκανε σταματαγε στο 50% τωρα που το ειπες και το ξαναεκανα το ξεκλειδωσε και ολα κομπλε μαλλον σε φοβηθηκε χαχαχαχα! ευχαριστω παρα πολυ για ολα αξιζεται ενα μεγαλο μπραβο ολοι σας και χρωσταω κερασμα σε οσους με βοηθησαν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα