Διαφήμιση

αγορα power bank και μπαταριας για mi3

• αγορα power bank και μπαταριας για mi3

γεια σας παιδια.
      τον φρονιμων τα παιδια λεει πριν πεινασουν μαγειρευουν και εγω για αυτο αν και δεν εχω προβλημα με την μπαταρια μου ακομα και δεν θελω να τρεχω τελευταια στιγμη αποφασισα να αγορασω μια μπαταρια και ενα powerbank.

απο που να τα παρω;;;ενταξει μπαταρια θα παρω αυθεντκη.εχει και στο ebay αλλα powerbank πρεπει να εινα αναγκαστικα της xiaomi η μπορει να ειναι και ενα universel του εμποριου;;;και αυτο το λεω γιατι στο εμποριο εχει και powerbank με πανω απο 10000 μιλιαμπερ.

και γενικα απο που προτεινετε να τα παρω;;;;
    • Γενικά το powerbank είναι μια μπαταρία έκτακτης ανάγκης για πολλες συσκευές κι όχι ο βασικος φορτιστης.
      Παρε ότι γουστάρεις από όπου γουστάρεις.
      Εγώ έχω ένα του χαβαλε που πήρα με 3-4€ πριν από 2 χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Όποτε χρειάστηκε δούλεψε.
      Δεν είναι για να πάει τη μπαταρία στο 100%. Είναι για να βγάλεις το βράδυ ή να κάνεις το τηλεφωνημα κτλ.

Even dead i will fight.
    • Εντάξει powerbank μπορώ να πάρω ότι θέλω και όχι συγκεκριμένα της xiaomi.

Μπαταρία από που μπορώ να πάρω για το xiaomi μου; κατά προτίμηση αυθεντική γιατί αν πάρω καμία μαϊμού θα χρειαστεί να την αλλάζω ποιο συχνά και το mi3 όπως ξέρετε δεν έχει αποσπομενη μπαταρία και πρέπει να το ανοίξω για να το αλλάξω. Από το ebay είδα ότι έχει αλλά ρωτάω αν ξέρει κανείς για ποιο σίγουρα και εγγυημένα για να μην την πατήσω.
    • Διαφήμιση
    • η μπαταρια αλλαζει αλλα εχει διαδικασια.δεν ανοιγεις απλα το καπακι και την αλλαζεις οπως σε αλλα κινητα.

και για μια μπαταρια εννοειτε πως θα το ανοιξεις δεν θα πεταξεις το κινητο αρκει να πιανουν λιγο τα χερια σου για να μην κανεις καμια ζημια.

αυτο ρωταω απο που ειναι καλυτερα να την αγορασω για να μην παρω καμια μουφα...
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

η μπαταρια αλλαζει αλλα εχει διαδικασια.δεν ανοιγεις απλα το καπακι και την αλλαζεις οπως σε αλλα κινητα.

και για μια μπαταρια εννοειτε πως θα το ανοιξεις δεν θα πεταξεις το κινητο αρκει να πιανουν λιγο τα χερια σου για να μην κανεις καμια ζημια.

αυτο ρωταω απο που ειναι καλυτερα να την αγορασω για να μην παρω καμια μουφα...
      Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις μπαταρία από τώρα.
      Και να την παρεις την μπαταρία θα πρέπει ανα 6μηνο να την φορτίζεις ή να την κάνεις τράμπα στο κινητό.
      Αν υπήρχε λόγος να έχει κάποιος και δεύτερη μπαταρία θα βάζανε οι εταιρείες μέσα στη συσκευασία. Είναι εξαιρετικά χαμηλού κόστους η κατασκευή τους.
      Πίστεψε με αν η μπαταρία του τηλεφώνου σου δεν έχει πρόβλημα δεν υπάρχει απολύτως κανένα νόημα στο να αγοράσεις καινούρια.
      Αν παρόλα αυτά επιμένεις γιατί νιώθεις πιο ασφαλης ή για τους δικους σου λόγους που δε γνωρίζω τσεκαρε στο alliexpress

[quelle]Shop mi3 battery online Gallery - Buy mi3 battery for unbeatable low prices on AliExpress.com[/quelle]

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα. Εγώ αγόρασα απο το ebay την μπαταρία. Η μόνη διαφορά ήταν πως αυτή που αγόρασα ήταν lg, ενώ αυτή που φορούσε το κινητό sony.
    • Εγώ έχω παραγγείλει το Power Bank : ROMOSS Sense 6 Plus LCD 20000mAh (25 €) από το Ebay, το περιμένω να έρθει σε 25 μέρες με απλό ταχυδρομείο Κίνας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geo221 έγραψε:

Εγώ έχω παραγγείλει το Power Bank : ROMOSS Sense 6 Plus LCD , 20.000 mAh (25 €) από το Ebay, το περιμένω να έρθει σε 25 μέρες με απλό ταχυδρομείο Κίνας.
      Τελικά παρέλαβα εχτές το Power Bank.
      Η πρώτη εντύπωση που σου δημιουργείται είναι ότι έχει πολύ μεγάλο μέγεθος (σε μήκος).
      Ήρθε φορτισμένο στα (75% έγραφε η οθόνη του) και με δύο ώρες φόρτιση πήγε στο (95%) , δεν νομίζω να πηγαίνει στο (100%) αλλά δεν έχει καμιά σημασία, έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας ------> προσδιδώμενη πραγματική τουλάχιστον 15.000 mAh (που σημαίνει 5 φορές φόρτιση το Mi-3).
      O @maddoctor το έλεγε κάποτε ότι το Power Bank xiaomi 10.000 mAh είναι πιο βολικό για μεταφορά στην τσέπη.!!!