Διαφήμιση

αγορα power bank και μπαταριας για mi3

• Για να φορτισεις το κινητό σου με powerbank πόση ώρα κάνετε παιδιά;
      Το βάζω από 20% μπαταρία και φτάνει μέχρι 91 % σε 5-6 ώρες. Εκατό δεν το κατάφερα να φτάσει ποτέ.
      Σκέφτηκα μήπως φταίει η θύρα 2.1a η ή 1a.
      Αλλα δεν νομίζω γιατί οποία και να βάλω το mi3 μου 200 mah χρειάζεται. Μήπως φταίει που το φορτιζω κλειστό γιατί και με τροφοδοτικό που έχω δοκιμάσει έχω την εντύπωση ότι ανοιχτό φορτίζει ποιο γρήγορα από ότι κλειστό.
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Εκατό δεν το κατάφερα να φτάσει ποτέ.
      Όπως σου είπα και πριν κανα μήνα το powerbank δεν ειναι φορτιστης. Είναι για εκτακτη ανάγκη.
      Ή μπαταρία του κινητού σου είναι μεγάλης χωρητικότητας. Όταν αρχίσει να ισορροπει η αποθήκευση ενέργειας μεταξυ των 2 μπαταριών πέφτει η ταχύτητα φόρτισης. Όταν ξεπεράσει η αποθήκευση ενέργειας του τηλεφώνου αυτη του powerbank τότε φορτίζεις το powerbank από το τηλέφωνο.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Όπως σου είπα και πριν κανα μήνα το powerbank δεν ειναι φορτιστης. Είναι για εκτακτη ανάγκη.
      Ή μπαταρία του κινητού σου είναι μεγάλης χωρητικότητας.
      σε αυτο συμφωνω απολυτα.

Ο/H osalonikios έγραψε:

Όταν αρχίσει να ισορροπει η αποθήκευση ενέργειας μεταξυ των 2 μπαταριών πέφτει η ταχύτητα φόρτισης. Όταν ξεπεράσει η αποθήκευση ενέργειας του τηλεφώνου αυτη του powerbank τότε φορτίζεις το powerbank από το τηλέφωνο.
      σε αυτο τωρα τελικα θα διαφωνισω.μετα απο αρκετες μετρησεις με το πολυμετρο βγαινει το εξης απλο συμπερασμα.
      η ταση στα τροφοδοτικα των κινητων τηλεφωνων και αλλων gadgets αναγραφετε 5 volt.στην πραξη ομως ειναι λιγο πανω απο 5 volt σταθερα ομως.

το powerbank οποιοδηποτε και να ειναι αυτο λεει 5volt οταν ειναι πληρως φορτισμενο.
      οσο φορτιζει λοιπον παραδειγμα μια συσκευη οπως κινητο τηλεφωνο αδειαζει η μπαταρια του και κατα συνεπεια πεφτουν και τα volt οποτε δεν ειναι σταθερα 5 volt και κατασυνεπεια ειναι πολυ δυσκολο να φορτισει πληρως ενως κινητου η ταμπλετ και αν το κανει θα παρει παρα πολυ ωρα.

τωρα θα μου πειτε τη ρωτησες αφου το βρηκες μονος σου απλα στην αρχη δεν ειχα ψαξει ομως η απαντηση σου φιλε μου σαλονικιε μου κινησε την περιεργια να το ψαξω λιγο βαθυτερα και εκτενεστερα.
    • Διαφήμιση
    • Είτε μπαταρία κινητού είτε μπαταρία powerbank προκειται για το ακριβώς ίδιο πράγμα.
      Βασικα δεν διαφώνησες. Εξήγησες καλύτερα το τι συμβαίνει.
      :)
      Powerbanks έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές. Τις περισσότερες ήμουν πάνω στα βουνα χωρίς ίχνος ρεύματος οπότε η αποθήκευση ενέργειας σε powerbank κι ένας ηλιακος φορτιστής ήταν και για πολλους είναι απαραίτητο αξεσουάρ.
      Για όλους τους υπολοιπους που οι πρίζες δεν είναι όνειρο οι έξτρα μπαταρίες είναι πεταμένα λεφτά.
      Απολαυσε το τηλέφωνο σου, απολαυσε τη ζωή σου και μην ασχολείσαι με 5.2V και 3.4V.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Powerbanks έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές. Τις περισσότερες ήμουν πάνω στα βουνα χωρίς ίχνος ρεύματος οπότε η αποθήκευση ενέργειας σε powerbank κι ένας ηλιακος φορτιστής ήταν και για πολλους είναι απαραίτητο αξεσουάρ.
      Για όλους τους υπολοιπους που οι πρίζες δεν είναι όνειρο οι έξτρα μπαταρίες είναι πεταμένα λεφτά.
      Απολαυσε το τηλέφωνο σου, απολαυσε τη ζωή σου και μην ασχολείσαι με 5.2V και 3.4V.
      και εγω ελαχιστες φορες χρησιμοποιω απλα ηθελα να καταλαβω ακριβως τι συμβαινει.
      ειναι εργαλειο για εκτακτες αναγκες.για αυτο και εχω
      χαχαχαχαχαχ το απολαμβανω το κινητο μου απλος τα volt δυστυχως υπαρχουν στην ζωη μας και ολοι τα χρησιμοποιουμε θελωνατς και μη.
      ευχαριστω και παλι για την κουβεντα και την βοηθεια σας.καλο απογευμα.
    • συγνωμη που επανερχομαι παιδια αλλα μια ακομα απορια.

αυτο με τα μιλιαμπερ μηπως ειναι λιγο μουφα;;;;
      δηλαδη εγω εχω ενα powerbank που λεει οτι ειναι 100.000mha.δεν ακουγετε πολυ μεγαλο;;;
      ουτε μπαταρια απο αυτοκινητο να ηταν.μηπως λενε ψεματα;;;

επισης επιασα στα χερια μου ενα powerbank 20.000 και ηταν ποιο βαρυ απο το δικο μου.

δεν θα επρεπε τα στοιχια της μπαταριας να ηταν ποιο βαρια στα 100.000mha;;;

και το οτι φορτιζει με τις ακτινες του ηλιου αυτο και αν ειναι μουφα.δεν το πιστευω.....
    • Διαφήμιση
    • Πειράζει που δεν κατάλαβα; χαχαχα
      Το powerbank λέει ότι είναι 100.000 μιλιαμπερ. Το έγραψα στα ελληνικά για να μην σας μπερδεψω. Μπορεί όντως να είναι τόσο; για μουφα μου φαίνεται.
    • Άλλο πράγμα τα Αμπέρ κι άλλο τα Αμπερώρια.
      Το ένα είναι μονάδα μέτρησης της έντασης του ρεύματος και το άλλο μονάδα μετρησης χωρητικότητας συσσωρευτή.
      Εσύ μάλλον σε ah αναφέρεσαι και όχι δεν είναι δυνατόν να έχεις ένα powerbank 100ah. Εκτός του ότι θα ήτνα πανάκριβο θα ήταν και δύσκολο στη μεταφορά του λόγο βάρους και όγκου.

Even dead i will fight.