Για να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα, πρέπει να περιμένω την συσκευή ή μπορώ να την κάνω από τώρα χωρίς να έχω κανένα στοιχείο της συσκευής;
Μπορείς να την κάνεις και τώρα, αρκεί να έχεις λογαριασμό στο Mi-Account, ή αν δεν έχεις να δημιουργήσεις έναν, αλλά να μην ξεχάσεις τα στοιχεία σου καθώς θα πρέπει να δηλώσεις τα ίδια όταν θα παραλάβεις την συσκευή σου και προχωρήσεις στο ξεκλείδωμα.
Για να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα, πρέπει να περιμένω την συσκευή ή μπορώ να την κάνω από τώρα χωρίς να έχω κανένα στοιχείο της συσκευής;
Μπορείς να την κάνεις και τώρα, αρκεί να έχεις λογαριασμό στο Mi-Account, ή αν δεν έχεις να δημιουργήσεις έναν, αλλά να μην ξεχάσεις τα στοιχεία σου καθώς θα πρέπει να δηλώσεις τα ίδια όταν θα παραλάβεις την συσκευή σου και προχωρήσεις στο ξεκλείδωμα.
Πως γίνεται να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα του BL χωρίς να έχω την συσκευή από την στιγμή που το mi unlock tool μόλις κάνω login με το mi account μου, μου ζητάει να την συνδέσω σε fastboot mode;
Ρωτάω αν μπορεί να γίνει η αίτηση και χωρίς τη συσκευή, γιατί σε μια βδομάδα περίπου περιμένω και ένα Redmi Note 3 Pro και δεν θέλω να περιμένω πάλι τόσες μέρες.
Μην βιαζεσαι το πολύ σε τρεις μέρες θα σου δώσουν την έγκριση για το ξεκλειδωμα. Μελετησε τους οδηγούς καλά να είσαι έτοιμος.
Έχω αλλάξει ρομ σε διάφορα κινητά που είχα και στο Mi4, που έχω τώρα, αλλά δεν χρειαζόταν ξεκλείδωμα αυτό. Με είχε παιδέψει πολύ να αλλάξω ρομ σε ένα άλλο ξιαόμι, φίλου, που ήθελε ξεκλείδωμα πριν κανένα εξάμηνο. Όποτε έχω μία σχέση.
Τώρα επειδή το καινούριο που παρήγγειλα δεν είναι για εμένα, αλλά εγώ θα του αλλάξω την ρομ, δημιούργησα Mi Account και έκανα την αίτηση από τώρα. Αν εγκριθεί πριν παραλάβω το κινητό, θα συνδεθώ στο Mi Account που δημιούργησα και θα μπορώ να συνεχίσω κανονικά τις διαδικασίες; Mail και Αριθμό τηλεφώνου έδωσα αυτού που θα ανήκει το κινητό.
Πως γίνεται να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα του BL χωρίς να έχω την συσκευή από την στιγμή που το mi unlock tool μόλις κάνω login με το mi account μου, μου ζητάει να την συνδέσω σε fastboot mode;
Εφόσον ήδη έχεις λογαριασμό στο Mi-Account και σου βγάζει κατευθείαν να συνδέσεις την συσκευή, πάει να πει πως έχεις κάνει χρήση ήδη έστω μία φορά το unlock tool σε κάποια συσκευή.
Όπως και να έχει, θα περιμένεις να παραλάβεις την συσκευή σου, και μετά θα προχωρήσεις στην διαδικασία του Unlock.