αυτό που λες για την πτώση τιμής το δέχομαι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το ότι δεν υπάρχει εκεί έξω κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά με αυτόν τον επεξεργαστή και γενικώς έχω διαβάσει πάρα πολλά για την ποιότητα αυτού του κινητου να γκρινιάζουν οτι δεν είναι αντίστοιχη με τον προκάτοχο του
Η Xiaomi ρίχνει τις τιμές του Mi5 ελπίζοντας ν' αυξήσει τις πωλήσεις της
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
@birel-motosport Ή τιμή τού mi5 έπεσε λιγο όπως έπεσε λιγο και η τιμη στα περισσότερα smartphone με το εν λόγο επεξεργαστη διοτι η qualcomm μείωσε την τιμή του sd820(λόγο οτι εβγαλε τον sd821) και αυτήν τον μείωση την περνάει στο καταναλωτή ή xiaomi
@baiosss δες λίγο τα specs αναλυτικα τον δύο επεξεργαστων και θα καταλάβεις πιστεύω.
qualcomm.com/products/snapdragon/processors/comparison
Μόνο ένας snapdragon 820 για μένα δεν αξίζει τόσα χρήματα σε μία συσκευή 3/32. Στο 4/128 όμως μπορούσες να το καλύψεις.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ή xiaomi είχε ετήσια πτώση 38℅, γι αυτό και ρίχνει την τιμή της ναυαρχίδας της. Όχι επειδή βγήκε ο 821.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου κινητό δεν είναι μόνο μία cpu και μνήμη ram/rom είναι και οθόνη ,καμερες κ.τ.λ τα οποία και πληρώνεις κατι παραπάνω όταν είναι καλυτερα.
XIAOMI MI 5: ΤΟ ΠΙΟ δημοφιλές στην Κίνα, αφήνει πίσω μεγάλα ονόματα -
Ο/H michael έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
@birel-motosport Ή τιμή τού mi5 έπεσε λιγο όπως έπεσε λιγο και η τιμη στα περισσότερα smartphone με το εν λόγο επεξεργαστη διοτι η qualcomm μείωσε την τιμή του sd820(λόγο οτι εβγαλε τον sd821) και αυτήν τον μείωση την περνάει στο καταναλωτή ή xiaomi
@baiosss δες λίγο τα specs αναλυτικα τον δύο επεξεργαστων και θα καταλάβεις πιστεύω.
Μόνο ένας snapdragon 820 για μένα δεν αξίζει τόσα χρήματα σε μία συσκευή 3/32. Στο 4/128 όμως μπορούσες να το καλύψεις.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ή xiaomi είχε ετήσια πτώση 38℅, γι αυτό και ρίχνει την τιμή της ναυαρχίδας της. Όχι επειδή βγήκε ο 821.
Οπότε δηλαδή μέσα σε μία χρονιά όλη αυτή η πτώση. Ετήσια λέγεται.
Σιγουρα δεν ειναι μονο μια μνημη ram και rom και ειναι πολλα άλλα, αλλά επειδη αυτη τη συζητηση την εχω ξανα κανει στο παρελθον και λεγαμε καποιοι οτι στην τιμη των κινεζομαγαζων δε συμφερει να παρεις αυτο οταν ειχαν ηδη πεσει οι τιμες ναυαρχιδων επωνυμων εταιριων, ε πως να το κανουμε? Ο αλλος θα προτιμησει και την εγγυηση του, το service του και τα επιπλεον χαρακτηριστικα οπως αδιαβροχοποιηση, πολυ καλυτερες καμερες των κινεζικων, πολυ καλυτερες οθονες του mi5 (αν και προτιμω των χαμηλοτερων αναλυσεων οπως οι περισσοτεροι)!
Ξαναλεω για μενα μονο το mi5 pro αξιζε και δικαιολογουσε καπως την τιμη του.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Το 38℅ είναι ετήσια πτωση. Ή πτώση των δύο τρινηνων συγκριτικά στον πίνακα που ο ίδιος έβαλες είναι σαφώς μικρότερη της τάξεως του 6%
Δες λιγακι τι λεει ο πινακας στο τελος Year over year growth.
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Το 38℅ είναι ετήσια πτωση. Ή πτώση των δύο τρινηνων συγκριτικά στον πίνακα που ο ίδιος έβαλες είναι σαφώς μικρότερη της τάξεως του 6%
Δες λιγακι τι λεει ο πινακας στο τελος Year over year growth.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H birel-motosport έγραψε:
αυτό που λες για την πτώση τιμής το δέχομαι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το ότι δεν υπάρχει εκεί έξω κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά με αυτόν τον επεξεργαστή και γενικώς έχω διαβάσει πάρα πολλά για την ποιότητα αυτού του κινητου να γκρινιάζουν οτι δεν είναι αντίστοιχη με τον προκάτοχο του
-
Απ' ότι φαίνεται έχει και συνέχεια το θέμα....
Κινητά και gadgets από Ελλάδα και το εξωτερικό: Ο πρόεδρος της YY Inc Lei Jun παραιτήθηκε από την θέση του για να βοηθήσει την XiaomiΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Θα φανεί στην πορεία αν απλά θα ξαναμπεί στην ομάδα της xiaomi ή κάποιος που ήδη βρίσκεται εκεί ετοιμάζεται να πάρει πόδι...
-
Ο/H periklik έγραψε:
Θα φανεί στην πορεία αν απλά θα ξαναμπεί στην ομάδα της xiaomi ή κάποιος που ήδη βρίσκεται εκεί ετοιμάζεται να πάρει πόδι...
Κοινώς έχουν πάρει φωτιά οι κ*λοι τους εκεί πέρα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ίσως δεν το έγραψα καλά. Εννοώ πώς ενδέχεται η επιστροφή του στην xiaomi να σηματοδοτεί την απόλυση κάποιου που ήδη βρίσκεται στην xiaomi. Κάποιου που δεν κατάφερε να πιάσει τους στόχους. Μπορεί βέβαια απλά να ενισχύσει την ομάδα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0