Windows 7 64bit έχω στο PC, οπότε το Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers δεν θα μου χρειαστεί σωστά? Έχω ήδη κάνει εγκατάσταση drivers από τον πρώτο οδηγό που είχα αρχικά το πρόβλημα.
Password Recovery - Hard Reset
-
-
-
Για να μην ανοίγω νέο θέμα μίας και στην αναζήτηση δεν μου βγάζει κάτι να αναφέρω το πρόβλημα μου εδώ. ...
Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery
Global stable rom /OTA update/no greece language.
καθώς μπέρδεψα το pattern lock ,έχω προσπαθήσει καμιά 10αρια φορές. Το κινητό δεν με αφήνει να κάνω hard reset ώστε να ανοίξω το μενού από εκεί. ..wipe data etc.Μου εμφανίζει στην οθόνη ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο μεταφοράς. Τι κάνω τώρα? Τον ήπια? Ισχύει ότι μετά από της 20 προσπάθειες σου ζητάει στοιχεία από Google account? -
Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ όπου υπάρχουν ήδη οδηγίες
-
Καλημέρα
Ποσταρα και κάπου αλλού το ερώτημα αλλά εξαφανίστηκε. ...
Πριν λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μου το κινητό,ψάχνωντας της ρυθμίσεις για αποτύπωμα ώστε να μην ξεκλειδωνω με pattern lock το μπλοκαρα.
Πλέον με αφήνει ανά 2ωρο να κάνω μια προσπάθεια αλλά μάταια.
Σε προσπάθεια για hard reset ώστε να μου ανοίξει το μενού κλπ.μου δείχνει στην οθόνη ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδιο .Τώρα τι κάνω ?
Έχω ξεμείνει και από pc,μια χαρά.
Ισχύει ότι μετά από 20 προσπάθειες σου ζητάει στοιχεία από Google account?
Το κινητό είναι αυτό Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery
Αλλά με global stable rom/no Greek Language /OTA update
Ελπίζω να το γλυτωσω -
Το κινητό σου το είχες συνδέσει με το MiAccount σου;
-
Όχι ,θα το έκανα μετά. Είχα δώσει αποτύπωμα και σύνδεση με Google acounts
-
-
ok thank
-
μάλλον θα το πάω σε μαγαζί γιατί δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει.
Το θέμα είναι μετά το ξεκλείδωμα θα γυρίσει στα κινέζικα αφού θα έχουν σβηστεί όλα, σωστά?
Μετά τι κάνω? -
Βάλε το κινητό σε fastboot mode με volume down & power...να δεις το mitu που επισκευάζει ένα android και κάνε αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0