Μπορείς να εγκαταστησεις σε άλλο παρτιτιον τα windows
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠήγαινε στα εργαλεία (φάκελος στην οθόνη) => Λήψεις και δες αν βρεις την ROM που κατέβασες εκεί.Ο/H Amberclock έγραψε:
Χμ, πάτησα για δοκιμή στο updater app να κάνω update για να δω τι θα γίνει και δεν μου είχε επιλογή για cancel. Και τώρα την κατέβασε, και με ένα reboot θα μου φορτώσει κάποια 6.5.28. Έκανα βλακεία, θα μου φορτώσει stable αντί για dev και θα τρέχω να ξαναβάλω dev μετά?
Τέλεια, με αυτό καθάρισα. Για τα επόμενα τώρα, γιατί η αλήθεια είναι οτι διαβάζοντας λιγο παραπάνω τα 'χω κάνει μάλλον αχταρμά στο μυαλό μου: Κατάλαβα σωστά οτι εν τέλει αυτή τη στιγμή βάζω κύριος σιμ στο κινητό, φορτώνω και μέσω του apk αρχείου και ένα google play και όλα δουλεύουν μια χαρά μέχρι να μου 'ρθει η άδεια για unlock ώστε να περάσω την ελληνική?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πήγαινε στα εργαλεία (φάκελος στην οθόνη) => Λήψεις και δες αν βρεις την ROM που κατέβασες εκεί.Αν την βρεις την σβήνεις και δεν κάνει Flash στο Reboot.Ο/H Amberclock έγραψε:
Χμ, πάτησα για δοκιμή στο updater app να κάνω update για να δω τι θα γίνει και δεν μου είχε επιλογή για cancel. Και τώρα την κατέβασε, και με ένα reboot θα μου φορτώσει κάποια 6.5.28. Έκανα βλακεία, θα μου φορτώσει stable αντί για dev και θα τρέχω να ξαναβάλω dev μετά?
Επίσης υπάρχει ένας φάκελος Download ROM (νομίζω) που εκεί σώνει ότι κατεβάζεις από ROM Updates.