[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Τελικα την εβαλα για 3η φορα την εβαλα φη ROM και συνεχιζει να δειχνει miui.eu και οχι miui-hellas. Δεν παιζει να εγινε λαθος 3 φορες. Μαλλον δεν εχει αλλαχθει στο build.pro. Τεσπα μικρο το κακο. Απλα ας εχουν το νου τους οι ιθυνοντες για την επομενη. Ετσι κι αλιως xiaomi-miui hellas RULES !!!!!!!!!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Για να φλασαρουμε καινούρια ρομ θέλει από 75% μπαταρία και πάνω για λόγους ασφαλείας;
και ισα που προλαβε να μην κλεισει απο μπαταρια.........ειχα χασει 10 λιτρα ιδρωτα
..... ΓΙΑΤΙ??? ελα ντε.............φυσικα δεν το εχω ξανακανει μην παω απο καρδιακο επεισοδιο.
" Γεωπόνος”
-
Πως ρυθμιζουμε να μας εμφανίζει όταν φορτίζουμε τον υπόλοιπο χρόνο φόρτισης;
-
μολις εγινε install.ολα καλα μεχρι τωρα..δουλευει επιτελους το auto στην φωτινοτητα της οθονης που με την προηγουμενη ρομ δεν επαιζε!!!!! redmi note 3 pro 6.7 κατι ειχε
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Τελικα την εβαλα για 3η φορα την εβαλα φη ROM και συνεχιζει να δειχνει miui.eu και οχι miui-hellas. Δεν παιζει να εγινε λαθος 3 φορες. Μαλλον δεν εχει αλλαχθει στο build.pro. Τεσπα μικρο το κακο. Απλα ας εχουν το νου τους οι ιθυνοντες για την επομενη. Ετσι κι αλιως xiaomi-miui hellas RULES !!!!!!!!!!
Δοκίμασε να την βάλεις με τον updater και όχι από το tarp. Είχα παλιότερα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έτσι λύθηκε.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
-
-
Μόλις την πέρασα κι εγώ! Τα Led στις ειδοποιήσεις λειτουργούν μια χαρά παρόλο που στο cit δεν αντιδρούν και με αυτη τη ρομ. Υπερθερμάνσεις και με τον superuser που είχα σε προηγούμενη ρομ καθώς και διάρκεια μπαταρίας θα τη δουλέψω λίγο και θα σας ενημερώσω!
-
Ο/H geo13z έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Τελικα την εβαλα για 3η φορα την εβαλα φη ROM και συνεχιζει να δειχνει miui.eu και οχι miui-hellas. Δεν παιζει να εγινε λαθος 3 φορες. Μαλλον δεν εχει αλλαχθει στο build.pro. Τεσπα μικρο το κακο. Απλα ας εχουν το νου τους οι ιθυνοντες για την επομενη. Ετσι κι αλιως xiaomi-miui hellas RULES !!!!!!!!!!
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
και σε εμενα όλα δουλεύουν άψογα μέχρι στιγμής με την GTV-6.8.18 σε redmi note 3 pro, θα ξαναπώ ένα ευχαριστώ και πολλά bravo σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται..
Εγω την εκανα με 65% μπαταρια... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα