Πέρασε αυτό και πήγαινε στις Λήψεις > Ρυθμίσεις > Όριο μεγέθους λήψης και βάλτο απεριόριστο.Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!!
[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
@dnomikos ήθελα να σε ρωτήσω επί του θέματος, αν πάρουμε το apk downloadprovider από τις ρομ που έχουν το limit δεν μπορόύμε απλά να το αντικαταστήσουμε με το δικό μας;
Ο/H Giannisagal έγραψε:
σε υπερευχαριστω !!!!!!!!! υποθετω το περναω οπως τις ρομ ετσι????
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
μπορεί να πάρει το αντίστοιχο αρχείο απο την ΑγγλοΚινέζικη Developer ROM για το κινητό του, να το περάσει σαν απλή εγκατάσταση apk
Οι ρομ απ΄οτι είδα δεν έχουν φάκελο system..(που να το έχει μέσα.)
Αν "αποσυμπιέσω" το system.new.dat θα το βρω μέσα; -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
μπορεί να πάρει το αντίστοιχο αρχείο απο την ΑγγλοΚινέζικη Developer ROM για το κινητό του, να το περάσει σαν απλή εγκατάσταση apk
Αν "αποσυμπιέσω" το system.new.dat θα το βρω μέσα;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ναι θα το βρείς...
Ελπίζω να μην χρειάζεται να είναι για κάθε ρομ ξεχωριστό αρχείο.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ναι θα το βρείς...
-
ξερω ασχετο με το θρεντ αυτο αλλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου.μολις παρελλαβα επιτελους το ταμπλετακι μου το mi pad2 βρε παιδια στο προφιλ ποιο συνδιασμο κουμπιων παταω για να προσθεσω τωρα και αλλη συσκευη?εντιτ το βρηκα ολα οκ
-
Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω κάτι παράδοξο... Όταν βγήκε η 6.8.18 kenzo την πέρασα και όλα ήταν οκ με τα Led ειδοποίησης. Έπειτα πέρασα του gkalen αλλά χθες γύρισα με factory reset στην kenzo ξανά. Τα Led στο cit δεν αντιδρούν, μικρό το κακό, αλλά ενώ όταν έχω ειδοποίηση από messenger, viber κτλ αναβοσβήνουν κανονικά, όταν έχω μνμ ή αναπάντητη κλήση(στις προεγκατεστημένες εφαρμογές) το Led παραμένει αναμμένο σταθερά χωρίς να αναβοσβήνει. Μικρό το κακό θα μου πείτε, αλλά με ξενίζει αυτό το πράγμα...
-
-
Το δοκίμασα πολλές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα