Και εκει που ελεγα ολα καλα ( 5η μερα σημερα) χωρις προβληματα σε μπαταρια εφαρμογες κλπ αρχισαμε τις επανεκινησεις, οχι πολλες αλλα 2-3 την ημερα ειναι αρκετες για να σε ''φτιαξουν''
[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
σε rdnote 3 pro ολα καλα.βρισκομαι στην τριτη μερα χωρις φορτιση και η μπαταρια ειναι στο 50 της 100.μονο bug το wifi που εαν αλαξεις password κραταει το παλιο.ξεπερνιεται ομως ευκολα εαν κανεις delete το δικτιο σου και περασεις απο την αρχη το pass
-
Καλησπέρα,
Έπειτα από 4 μέρες χρήσης της ρομ σε RN3PRO , δεν είδα κανένα πρόβλημα σε γενικές γραμμές. Τα led notifications δουλεύουν κανονικά και επανεκκινήσεις μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει καμιά.
Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας , νομίζω βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη ρομ, με βάση την δική μου χρήση
Ενδεικτικά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου.
Βγάζω 5ωρες οθόνη με:
Μόνιμα ανοιχτό 4G, δύο sim, μόνιμα ανοιχτό viber και whatsapp και καμια ωρα gaming τη μέρα (asphalt 8 ). Είναι καλά τα νούμερα αυτά σε γενικές γραμμές? -
Καλησπερα ερωτηση αναβαθμοσεις στο android κανει καποια εκδοση ?
Δεν ξερω αν χρειαζετε απλος ρωταω -
Καλησπέρα και από μένα. Στο Mi5 υπάρχει θέμα με την φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη στο 30% (αυτόματη ρύθμιση) και σε σκοτεινό περιβάλλον δεν βλέπεις τίποτα πρέπει να ανεβάσεις την φωτεινότητα στο 70% και πάνω για να βλέπεις.
Έβαλα δίπλα το Mi3 με ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα (αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητα στο 30%).
Είναι θέμα κινητού, δυσλειτουργίας ή της 6.8.18 GTV?
Το φωτεινό Mi3.
-
-
-
Ο/H kosconcours έγραψε:
Καλησπερα ερωτηση αναβαθμοσεις στο android κανει καποια εκδοση ?
Δεν ξερω αν χρειαζετε απλος ρωταω
Αν ΌΧΙ ...ΟΤΑ ...θα παίρνει μόνο του δλδ. -
Για μετάβαση από stable σε gtv χρειάζεται να έχει γίνει εγκατάσταση του supersu?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Η ερώτηση σου δεν βγάζει νόημα .... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Η ερώτηση σου δεν βγάζει νόημα ....
Από ελληνική stable στην ελληνική gtv εννοώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα