οχι οτι περιττο το κλεινω παντα ,και παρατηρησα και κατι αλλα οταν το κινητο φτανει στο 20% με ειδοποιει οτι εχει χαμηλη μπαταρια και ξαφνικα μετα απο 2 λεπτα το κινητο κλείνει και δεν ανοιγει πια εκτος αν το βαλω στην φόρτιση. αν δεις το screenshot λιγο πιο κατω απο την ισια γραμμη στο 20% το κινητο σβηνει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth.Ο/H kexas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma
[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μια βοήθεια!!!
Έχω μείνει λιγο πίσω σε ROM (CTV 6.5.28) σε Redmi Note 3G.
1. Ποια είναι η καλύτερη GTV αυτή τη στιγμή και
2. Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI 8 χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ.
Ευχαριστώ.. -
Ο/H georgegamma έγραψε:
2. Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ.
Ευχαριστώ..
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H georgegamma έγραψε:
2. Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ.
Ευχαριστώ..
Πώς παίρνουμε back up? -
Ο/H georgegamma έγραψε:
Πώς παίρνουμε back up?
Φωτο κλπ αν δεν κάνεις internal δεν θα χαθούν... -
-
Μη το ματιασω, με αυτην την ROM και μετα απο πολλες δεν εχω επανεκκινησεις στο Mi4 μου.
Δυο πραγματα μονο:
1. Η αυτοματη φωτεινοτητα δεν φαινεται να λειτουργει
2. Οταν μιλαω με καποιον και φερω το κινητο στο αυτι δεν λειτουργει ο proximity sensor και η οθονη παραμενει ανοιχτη.
Κατα τα αλλα, ειναι πολυ καλη. -
Ο/H georgegamma έγραψε:
Μια βοήθεια!!!
Έχω μείνει λιγο πίσω σε ROM (CTV 6.5.28) σε Redmi Note 3G.
1. Ποια είναι η καλύτερη GTV αυτή τη στιγμή και
2. Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI 8 χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ.
Ευχαριστώ..
-
Παιδια ξερω σας εχω ζαλισει με αυτο το unlock bootloader αλλα δεν γινεται να το ξεκλειδωσω, συνδεω κανονικα το κινητο κανω ολα τα βηματα σωστα και στο τελος μου βγαζει couldnt verify account, current account is different from tha account info on the device. καποια λυση?
-
Γιωργο δεν μας ζαλίζεις αλλά την ερώτηση πρέπει να την κάνεις στο αντίστοιχο θέμα... εδώ είσαι εκτός θέματος.
-
καλως ευχαριστω!
-
Ο/H Giwrgos Tsiaousis έγραψε:
καλως ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-