Μέχρι τώρα όλα εντάξει σε Xiaomi MiNote PRO, και Xiaomi Redmi Note 3 PRO.
Kαποτε μας κυβερνούσανε τα τζάκια τώρα μας κυβερνάνε τα κούτσουρα!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο...Ο/H arouraios έγραψε:
Παιδιά καλημέρα! Μόλις παρέλαβα note 3 pro κι έχω μια απορία : μπορώ να περάσω απευθείας αυτή τη ρομ μέσα από τον updater χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader ή root;
Ευχαριστώ!
Δοκίμασε αυτό....Ο/H kexas έγραψε:
οχι οτι περιττο το κλεινω παντα ,και παρατηρησα και κατι αλλα οταν το κινητο φτανει στο 20% με ειδοποιει οτι εχει χαμηλη μπαταρια και ξαφνικα μετα απο 2 λεπτα το κινητο κλείνει και δεν ανοιγει πια εκτος αν το βαλω στην φόρτιση. αν δεις το screenshot λιγο πιο κατω απο την ισια γραμμη στο 20% το κινητο σβηνει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth.Ο/H kexas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma
Ο/H rascal έγραψε:
Ο/H Vasstef έγραψε:
Εμένα πάντως μου καταναλώνει την μπαταρία γρήγορα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μένα μια από τα ίδια σε θέμα μπαταρίας
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων εφαρμογής..Ο/H sakismaf έγραψε:
το fb μου βγάζει συνέχεια ότι ή σύνδεση δεν είναι δυνατή, πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω για να δουλέψει. Το κάνει σε κάποιον άλλον αυτό;
το έχω κάνει πολλές φορές αλλά τίποτα. Αυτό μου το κάνει από τη στιγμή που έβαλα dev romΟ/H geoanto555 έγραψε:
Δοκίμασε καθαρισμό δεδομένων εφαρμογής..Ο/H sakismaf έγραψε:
το fb μου βγάζει συνέχεια ότι ή σύνδεση δεν είναι δυνατή, πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω για να δουλέψει. Το κάνει σε κάποιον άλλον αυτό;