Διαφήμιση

Redmi note 3 Pro Νεκρωμένο εντελώς

• RedMi Note 3 Pro
    • Kαλημέρα και πάλι. Επιτέλους σήμερα τα κατάφερα.. φλάσαρα κανονικά την china dev με το καινούριο mi flash όπως μου είπατε. Δεν ξέρω τί πήγε λάθος.. Το δικό μου το Pc x64 είναι. Τελείωσε το φλασάρισμα κανονικά αλλά πρέπει το κινητό να μην έχει καθόλου μπαταρία.. Το έχω αφήσει για φόρτιση και θα το δοκιμάσω μετά αν είναι..φυσιολογικό είναι να μην ανοίγει μετά από τόσες ώρες... Έτσι δεν είναι?
      Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Τελείωσε το φλασάρισμα κανονικά αλλά πρέπει το κινητό να μην έχει καθόλου μπαταρία..
      Τι εννοείς; Δεν ανοίγει; Και με 0% στην πρίζα θα έπρεπε να ανοίξει.

• Nαι δεν ανοίγει.. Το κόκκινο led είναι μονίμως αναμένο σαν να μην έχει μπαταρία καθόλου...
    • Διαφήμιση
    • Δεν έγινε τίποτα τότε...
      Ξανα δοκίμασε...

• Το κινητό ανοίγει αλλά η οθόνη φαίνεται να μην ανοίγει.Επίσης ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν παράσιτο.
    • Δεν σύνδεσες σωστά την οθόνη τότε....

• Geoanto τί να σου πω!!! Απλά σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!!!! Χάρη στην καθοδήγησή σου το έφτιαξα το κινητάκι!!!! ΕΥΓΕ!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Geoanto τί να σου πω!!! Απλά σε ευχαριστώ
      Να σαι καλά... Τελικά σου είχε ξεκουμπώσει η οθόνη;

• @geoanto555 έλα τώρα, μεταξύ μας, δουλεύεις στν nasa ε; ε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Ο/H soulg έγραψε:

δουλεύεις στν nasa ε; ε;
      Όχι ρε γ@@@το.. Άλλο ένα μυστικό βγήκε στην φόρα....

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H sylvester έγραψε:

Geoanto τί να σου πω!!! Απλά σε ευχαριστώ
      Να σαι καλά... Τελικά σου είχε ξεκουμπώσει η οθόνη;
      Ναι ρε φίλε.. Ήταν κουμπωμένη αλλά απ'όσο φάνηκε εν τέλει δεν ήταν καλα κουμπωμένη. Θέλη να το ζορίσεις μέχρι η άσπρη γραμμή που είναι στο καλώδιο να μπεί στην ασφάλεια.

Η διαδικασία σαν διαδικασία είχε τις εξής ιδιαιτερότητες τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Στην αρχή όσο και αν δοκίμαζα το 900Ε δεν γινόταν 9008 για κανένα μα κανένα λόγο.. Όσο και αν δοκίμαζα. Στην συνέχεια αφαίρεσα τελείως τα στοιχεία της μπαταρίας του usb και της οθόνης από την μητρική και με το που τα επανασύνδεσα έπειτα από ένα 20λεπτο χθες το βράδυ άλλαξε σε 9008 όμως όπως είπαμε το παλιό miflash μου το μπρίκαρε πάλι.

Πριν κοιμηθώ αποσυνέδεσα πάλι την πλακέτα για να το ξαναδοκιμάσω σήμερα το πρωί. Εν τέλει σήμερα το πρωί μπόρεσα και το ξαναέκανα το testpoint σε 9008 και στην συνέχεια έχοντας κατεβάσει την καινούρια έκδοση του Miflash και έχοντας διαγράψει την παλιά (απλά διέγραψα τον φάκελο που έγινε Install με το παλιό Miflash στο Program files) πέρασα την china dev και όλα καλά!

Geoanto σ'ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Φόρουμ υπάρχουν πολλά αλλά υπάρχει ειρωνεία και μόνο τρολοσχόλια. Εδώ τουλάχιστον βλέπω μια σοβαρή προσπάθεια.. Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ και από εδώ και στο εξής θα γίνω πιο ενεργός χρήστης :)

Σιλβέστρος
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Θέλη να το ζορίσεις μέχρι η άσπρη γραμμή
      Ναι ναι οπως το λες.... Θέλει προσοχή.