Αν απλά αποσύνδεες την μπαταρία δεν θα είχες το ίδιο αποτέλεσμα?Ο/H sylvester έγραψε:
Στην συνέχεια αφαίρεσα τελείως τα στοιχεία της μπαταρίας του usb και της οθόνης από την μητρική
Redmi note 3 Pro Νεκρωμένο εντελώς
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H sylvester έγραψε:
Στην συνέχεια αφαίρεσα τελείως τα στοιχεία της μπαταρίας του usb και της οθόνης από την μητρική
Βάλε βγάλε πάνω στην πλακέτα πήρα το κολάει!
Τώρα αλλάζω και οθόνηSent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Καλησπέρα παιδιά, έχω το ίδιο πρόβλημα... Το θέμα ότι έφτασα στο σημείο να διαβάζει κανονικά το pc το κινητό και όταν πάω να φλασάρω μου βγάζει στα 30sec error 0x80070026: Receiving hello packet
Εχω κάνει restart σε κάθε προσπάθεια και έχω χρησιμοποιήσεις 3-4 εκδόσεις Mi flash μαζί και το beta αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα?
Ευχαριστωωω -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το κινητό κλασικά όπως και στο παιδί πάνω κόλλησε, δεν άνοιγε σε fastboot και όταν το συνέδεα στο pc αναβόσβηνε το led κόκκινο χωρίς να το βλέπει το pc. Εκανα την διαδικασία από το αγγλικό φόρουμ με τα pins και αφού το αναγνωρίζει το pc και πάω να φλασάρω τρώω πάντα το παραπάνω error
edit. Ναι σε edl είναι -
-
πχ τώρα σταμάτησε στα 95sec και έβγαλε error...
Θα δοκιμάσω αυτή που προτείνεις και ελπίζω να γίνει! Για να δουμε -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Υπομονή.. θα΄γίνει..
-
Ο/H Billator έγραψε:
Λοιπόν τίποτα, συγκεκριμένα μου βγάζει επί 30 sec "ping target via firehose" και μετά error
-
Ασχετο, μας βλεπω σιγα σιγα ολοι να το γυρναμε στο ηλεκτρονιλικη, εγω σημερα σκεφτωμουν να ανοιξω τα 2 κινητα να αλλαξω τις sim reader μεταξυ τους!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Billator έγραψε:
Λοιπόν τίποτα, συγκεκριμένα μου βγάζει επί 30 sec "ping target via firehose" και μετά error
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα