Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 4: Αποκαλυπτήρια στις 25 Αυγούστου και πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά.

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Σταδιακα δεν θα υπάρχει συσκευή από καμία εταιρεία που να μην έχει κλειδωμένο bootloader...
      Δεν είναι πρόβλημα αυτό όσο σου δίνει την δυνατότητα να το ξεκλειδώσεις και με δική της άδειά της, μάλιστα, η ίδια εταιρεία. Ούτε είναι δύσκολη διαδικασία το ξεκλείδωμα.
    • Εμένα αυτή η διαρροή δεν μου φαίνεται πολύ πιθανή. Ο mtk x20 είναι "παλιός" πλέον και έχει φορεθεί σε κινητά της εταιρείας (εξαιρετικός βέβαια).

Κάμερα πάλι στα 13 (όχι ότι έχουν τόσο σημασία τα mp); ram στα 2 gb έστω στην απλή έκδοση;

Δεν νομίζω. Ή τουλάχιστον δεν θέλω να το πιστέψω.

Σε ότι αφορά το κλείδωμα του bootloader εγώ έχω αποφασίσει πως είναι εντελώς σωστό και προβλεπόμενο. Απλά απευθύνεται στους "official users" (βλ.Κίνα κλπ). Εμείς εδώ το έχουμε χωρίς να το προσφέρει η εταιρεία οπότε επωμιζόμαστε τις παρενέργειες.
      Εννοείται πως η διαδικασία της αίτησης για ξεκλείδωμα θα πρέπει να βελτιωθεί (το πρώτο καιρό αηδία). Τι σημασία έχει τι θα γράψω σαν αιτιολογία; Δώσε μου άμεσα το ΟΚ να ξεκλειδώσω.

Από την άλλη οι χρήστες που έφαγαν την καθυστέρηση μια φορά έχουν δικαιώματα να ξεκλειδώσουν και τις επόμενες συσκευές τους, ενώ το εργαλείο ξεκλειδώματος είναι πολύ απλό. Ζόρια προκύπτουν από τα κινεζομάγαζα που βάζουν unofficial (και τραγικές) roms.
    • Διαφήμιση