Διαφήμιση

Έσπασε η οθόνη του mi3 μου

• Poll
    • Έσπασε η οθόνη του mi3 μου

Καλησπέρα σε όλους.
      Σήμερα έπαθα μια μεγάλη ζημιά.
      Μετά από 2 χρόνια και κάτι μήνες τι κινητό μου Xiaomi MI3 μου έπεσε και έσπασε η οθόνη του.
      Σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο πάλι φυσικά Xiaomi γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος και με τη συσκευή αυτή καθαυτή, αλλά και με το MIUI και φυσικά με την ομάδα υποστήριξης που φιλοξενεί το μήνυμά μου.
      Η επαφή μου με το MI3 ήταν η πρώτη μου με τα Xiomi κινητά και δεν νομίζω να ξανα αλλάξω σύντομα μιας και παίρνω μια συσκευή ανα 2 χρόνια και βάλε.

Στο δια ταύτα,
      Ποιά συσκευή είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή που κυκλοφορεί στην αγορά. Ή καλύτερα , αν ήταν να αγοράσετε τώρα μια συσκευή xiaomi ποιά θα επιλέγατε και γιατί; (Η αγορά θα γίνει από το vickmall όπως και η προηγούμενή μου)

Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο κατάστημα εντός Ελλάδος για να μου φτιάξει το Mi3 μου γιατί δε θέλω να το παρατήσω.
      Μένω Λάρισα

Ευχαριστώ...

Υ.Γ. Όταν στέλνω ένα μήνυμα email σε κάποιο μέλος το μου βγάζει "Το μύνημα εστάλει" ή κάτι παρόμοιο. Ας διορθώσουμε την ορθογραφία!
    • Ενδιαφέρεσαι για 5" ή για 5.5"; για 5" το mi5, αφού δεν βάζεις περιορισμό χρημάτων και για 5.5" το note 3pro ή άμα θέλεις να ρισκάρεις λίγο το note pro διότι δεν ξέρω συμπεριφορά του x20 ή x25 ως προς την μπαταρία διότι ο x10 της mtk σε σχέση με τον Snapdragon 650 του rn3pro ήταν ενεργοβόρος.
      Θα σου πρότεινα το mi5 λόγω του Snapdragon στις 5". Το rn3pro στις 5.5" λόγω τιμής και Snapdragon. Το note pro ως προς το ότι πιο τελευταίο έχει βγάλει η xiaomi, αλλά ότι πιο πρόσφατο και αυτόματα και πιο αδοκίμαστο. Mvp πάντως από τα τρία για μένα το rn3 pro. Με αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις πουθενά περισσότερο τεχνολογικά εξελιγμένο κινητό, άσε που έχεις και τον @lallasgr που το έχει ξεσκωνήσει στα πάντα.

Proud member of xiaomi-miui.gr
    • @makis1024 δεν είναι τόσο ότι ήταν περισσότερο ενεργοβορος ο helio x10 του rn2 σε σχέση με τον sd650 rn3pro οι διαφορές στην κατανάλωση τις cpu είναι μικρές ,η διαφορα ειναι ότι το rn3pro έχει 4.000mah μπαταρία και το rn2 3.000mah αν είχαν την ίδια χωρητικότητας μπαταρία περίπου το ίδιο sot θα είχαν.

@xristina1984 Το mi5 είναι μία πολύ καλή επιλογή, ταχύτατο ,πολύ καλή οθόνη ,κάμερες,ένα κινητό που θα σε βγάλει αρκετά χρόνια ,υποστηρίζει ταχύτητες internet dual 4g+ lte cat12 δηλαδή ταχυτητα 600mbps και στις δύο sim.
      Αν θες κάτι μεγαλύτερο σε οθόνη εγώ θα επελεγα το redmi pro 5.5"οθόνη.νομίζω είναι value for money για αυτά που προσφέρει.
    • Διαφήμιση
    • Το βασικό, για εμένα, είναι το πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις! !! Και το πόσες ίντσες θέλεις.....

Στάλθηκε από το SM-T555 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H xristina1984 έγραψε:

......
      Υ.Γ. Όταν στέλνω ένα μήνυμα email σε κάποιο μέλος το μου βγάζει "Το μύνημα εστάλει" ή κάτι παρόμοιο. Ας διορθώσουμε την ορθογραφία!
      Λέει "το μήνυμα εστάλη". Αφού δεν έχει γραφτεί στην δημοτική (στάλθηκε) πρέπει να γραφτεί με η στο τέλος και όχι ει (εστάλει) :)
    • Ο/H karasarinis έγραψε:

@dnomikos το "μύνημα" εννοεί λάθος...είναι "μήνυμα" το σωστό..
      Ναι την πατάω και εγώ μερικές φορές όπως και τώρα στην προηγούμενη απάντησή μου (που μόλις το διόρθωσα :) ) Κάτσε να δούμε τι ROM έχει το κινητό, γιατί μόλις σάρωσα όλη την μετάφραση και δεν υπάρχει η λανθασμένη λέξη "μύνημα". Δηλαδή αν έχει τη δική μας ή την Ευρωπαϊκή ROM που παίρνει μεταφράσεις από εμάς, δεν θα πρέπει να έχει αυτό το λάθος. Μήπως είναι σε κάποια πρόσθετη εφαρμογή πέρα από τα βασικά αρχεία της ROM;
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.
      Σχετικά με τη διόρθωση στην ορθογραφία, συγγνώμη αλλά εγώ φταίω που δεν έγινα κατανοητός. Το πρόβλημα εμφανίζεται εδώ στο forum.

Τώρα σχετικά με το τηλέφωνο, οι ίντσες δεν μου είναι πρόβλημα. Επίσης μέχρι 300 και κάτι περίπου ευρώ που έχει το mi5 πιστεύω ότι μπορώ να τα διαθέσω για ένα κινητό που αν το προσέχω θα μου αποσβέσει το ποσό στα επόμενα χρόνια και δεν θα απαξιωθούν τα χαρακτηριστικά του σύντομα.
    • Σε όποια επιλογή και να κατέληγες ισχύει η φράση, βλέπεις xiaomi είναι καλό. Άντε με το καλό να σου έρθει. Και αφού είναι και η ναυαρχίδα της xiaomi για τώρα δεν μπορεί να μην είναι καλό.
      Καλημέρα.

• Ο/H makis1024 έγραψε:

Σε όποια επιλογή και να κατέληγες ισχύει η φράση, βλέπεις xiaomi είναι καλό. Άντε με το καλό να σου έρθει. Και αφού είναι και η ναυαρχίδα της xiaomi για τώρα δεν μπορεί να μην είναι καλό.
      Καλημέρα.

Μανώλη σε ευχαριστώ ειλικρινά για τη βοήθειά σου και τις απαντήσεις που έδωσες.