Διαφήμιση

Mi Max 4/128

• Χαιρετε!
      Ηρθα κι απο τη σωστη ενοτητα, εγραφα στο Hydrogen μονο για το λογο της περισσοτερης κινησης.
      Παρελαβα ενα 4/128 εδω και μερικες μερες καινουργιο με chinese stable την οποια και θα αφησω.
      Εχω συνηθισει τα αγγλικα λογω εργασιας στην αγγλια και γιατι μετα απο τα νεξους, μου εφυγε η ορεξη για να πειραζω τα κινητα μου, θελω απλα να λειτουργει μετα το αρχικο στησιμο.
      Μολις το πηρα εκανα factory setting reset γιατι ειχε ερθει με ενσωματομενο google store και ηθελα να τα κανω ολα μονος μου απο την αρχη για να ξερω τι πως και γιατι.
      Αντιμετωπισα ολες τις μικρες δυσκολιες (να βρω google apps, να δω γιατι δε δουλευουν μερικα sync, να καταλαβω οτι το τιμημενο το ενσωμετωμενο clearer μου αφαιρει και τους google λογαριασμους οποτε πρεπει να το χρησιμοποιω χωρις wipe σε google services, να βαλω το google search bar κλπ) πλεον το απολαμβανω.
      Αμεσως μετα το reset βρηκε ενα ota το οποιο και εκανα.
      Και ενα screenshot για να μου πουν οι γνωστες αν ολα φαινονται οκ.
      Images
      • Screenshot_2016-08-21-16-28-29_com.android.settings.png

153,82 kB, 1.080×1.920, viewed 298 times
    • Τελεια. Καλορίζικο. Δεν θα βάλεις Ελληνική να υποθέσω .......
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Δεν θα τη βαλω οχι...χωρις παρεξηγηση για τη δουλεια των παιδιων που καταλαβαινω οτι ειναι εξαιρετικη, ειναι θεμα συνηθειας.
      Μετα απο τοσα χρονια με αγγλικα, τα ελληνικα στο κινητο με κανουν να το χειριζομαι πολυ πιο αργα.

Πρωτη φορα σε xiaomi και προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος.
      Τα κυρια ζητουμενα μου ηταν μεγαλη οθονη και μεγαλη μπαταρια και ΥΠΕΡκαλυπτονται με αυτο το τερας.
      Mαζι με το πακετο ηρθαν δυο γυαλια τα οποια κλασσικα καλυπτουν αριστερα δεξια μετα βιας το μαυρο πλαισιο της οθονης, μια θηκη με παραθυρο που δεν θα χρησιμοποιησω και αγορασα και αυτη τη θηκη

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

ΔΕΝ ειναι hubrid γιατι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει μονο ως bumper αλλα ειναι εξαιρετικη για τα λεφτα της.

Το screenshot φαινεται οκ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H g47 έγραψε:

Το screenshot φαινεται οκ?
      Ναι, μια χαρά φαίνεται. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καλορίζικο το κινητό. Θα το ευχαριστηθείς με ότι rom και να χεις. Εγώ έχω το 3/64 και τελικά αφου πέρασα από την stable, ακριβώς επειδή έχει αυτά τα λίγα θεματάκια που ανέφερες πηγα στην ελληνική (δουλεύει και σαν αγγλική αν θες).

Να σου κάνω μια γρήγορη ερώτηση, μιας και το ανέφερες... Και τα δικα σου tempered είναι "στενά" ☺️; Εγώ ζήτησα και μου έστειλαν σαν δώρο από το vickmall το tempered της niilkin. Οπως λες μετά βίας στο μαύρο πλαίσιο φτάνει... σαν δανεικό είναι! Βρήκες κανένα σε σωστό μέγεθος να πάρουμε;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σε ευχαριστω πολυ, μεγεια και το δικο σου.
      Τα συγκεκριμενα θεματα ηταν δικα μου μιας και ηταν η πρωτη μου επαφη με το λειτουργικο, οχι της ρομ, τα ελυσα μολις καταλαβα τι παιζει.
      Αναφερω πιο πανω για τα γυαλια:

Ο/H g47 έγραψε:

Mαζι με το πακετο ηρθαν δυο γυαλια τα οποια κλασσικα καλυπτουν αριστερα δεξια μετα βιας το μαυρο πλαισιο της οθονης
      Οποτε ναι, ειναι πολυ στενα.
      Εχω βρει μεγαλυτερα ναι, ειναι αυτα:

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Βεβαια τα πιο μεγαλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τα πεταει η θηκη προς τα πανω, ειναι κατι που πρεπει να λαβεις υποψην σου.
      Τι σκεφτεσαι να του βαλεις?
      Καμια θηκουλα?
    • Μου ηρθε η 8.
      Eπειδη θελω να ειμαι extra προσεκτικος, με την αναβαθμιση χανονται τα google apps, οι ρυθμισεις, λογαριασμοι μου η τιποτα τετοιο?
      Images
      • Screenshot_2016-08-23-11-01-56_com.android.updater.png

216,31 kB, 1.080×1.920, viewed 240 times
    • Διαφήμιση
    • Aπαντω σε εμενα μετα απο σχετικο ψαξιμο σε site και επιβεβαιωση απο εμενα μιας και εκανα την αναβαθμιση, δεν χανεται τιποτα.
    • Ο/H g47 έγραψε:

Aπαντω σε εμενα μετα απο σχετικο ψαξιμο σε site και επιβεβαιωση απο εμενα μιας και εκανα την αναβαθμιση, δεν χανεται τιποτα.
      Καλησπέρα. Απο πιο κατάστημα το πήρες;
    • Παιδιά ποιες οι διαφορές του "απλού" με το pro; Κάποιο λινκ τεχνικό αν γίνεται; Θενξ ιν αντβανς. :D
    • Ο/H jimmydimo έγραψε:

Παιδιά ποιες οι διαφορές του "απλού" με το pro; Κάποιο λινκ τεχνικό αν γίνεται; Θενξ ιν αντβανς. :D
      1. Υπάρχει μια "φθηνή" έκδοση (που βγήκε μόλις πριν 2 μήνες) που έχει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο και φοράει τον Qualcomm MSM8956 Snapdragon 650

2. Υπάρχει η βασική έκδοση με 32 GB αποθηκευτικό χώρο και 3 GB RAM που φοράει τον 6πύρηνο Qualcomm MSM8956 Snapdragon 650 και η μεγαλύτερη έκδοση με 64 GB αποθηκευτικό χώρο που φοράει τον ελαφρώς μεγαλύτερο και ταχύτερο 8πύρηνο Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652 και τέλος...

3. Υπάρχει και "τεράστια" έκδοση, που έχει 4 GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και φοράει τον Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652

Κατά τ'άλλα έχουν όλες τα ίδια χαρακτηριστικά (ωστόσο φοράνε διαφορετικές εκδόσεις rom, "Hydrogen" (ο 650) και "Helium" (ο 652), λόγω της διαφοράς του επεξεργαστή)

Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά απο κάτω (στο πίνακα δεν αναφέρεται η πρώτη έκδοση επειδή βγήκε πρόσφατα):

• Διαφήμιση
    • Ο/H soctap έγραψε:

Ο/H g47 έγραψε:

Aπαντω σε εμενα μετα απο σχετικο ψαξιμο σε site και επιβεβαιωση απο εμενα μιας και εκανα την αναβαθμιση, δεν χανεται τιποτα.
      Καλησπέρα. Απο πιο κατάστημα το πήρες;
      To πηρα απο το dealgoogol που εχει καταστημα μονο στο amazon.
      Ηθελα απαραιτητως amazon για να εχω top notch προστασια σε περιπτωση που εχω οποιοδηποτε προβλημα η προβλημα εγγυσηης.
      Επισης ηρθε με μια θηκη και δυο γυαλια και δωρεαν courier DHL.
      Φερνει πολυ περιορισμενα κομματια, οποτε πρεπει να το πετυχεις.

amazon.co.uk/gp/product/B01J1W…_detailpage?ie=UTF8&psc=1

Ο/H jimmydimo έγραψε:

Παιδιά ποιες οι διαφορές του "απλού" με το pro; Κάποιο λινκ τεχνικό αν γίνεται; Θενξ ιν αντβανς. :D
      Mi Max Pro = Helium = 3gb/64gb η 4gb/128gb.