Xiaomi Redmi Note 3 Pro (απορίες από newbie)
-
-
όχι ΟΤΑ, αλλά κάνεις download το καινούριο zip και το φλασάρεις πανεύκολα χωρίς να χάσεις δεδομένα, ρυθμίσεις κ.λ.π.
Για κάποιες συσκευές είναι έκδοση 5.1 και για κάποιες 6.0.1
Περί stable rom εδώ:
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
όχι ΟΤΑ, αλλά κάνεις download το καινούριο zip και το φλασάρεις πανεύκολα χωρίς να χάσεις δεδομένα, ρυθμίσεις κ.λ.π.
Για κάποιες συσκευές είναι έκδοση 5.1 και για κάποιες 6.0.1
Περί stable rom εδώ:
[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Κατάλαβα, μπορείς να μου πεις εν συντομία τι πρέπει να κάνω για να πάρω έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader; -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μεσα από τον updater(αναβάθμιση) που βρίσκονται στον φάκελο εργαλεία κάπου στην επιφάνεια εργασιας σου..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μεσα από τον updater(αναβάθμιση) που βρίσκονται στον φάκελο εργαλεία κάπου στην επιφάνεια εργασιας σου..
-
Ο/H torter10 έγραψε:
Παιδιά μετά από πολύ καιρό επιτέλους το παρέλαβα. Φοράει μία παλιά ROM (βλέπε πρώτο screenshot) και θέλω να του βάλω αυτή στο δεύτερο screenshot, την οποία φοράει το αντίστοιχο Xiaomi ενός φίλου μου και μου άρεσε πολύ. Πως μπορώ να την περάσω;
Ξεκλειδώνεις τον bootloader και μετά περνάς όποια θες. Δες τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Γράψε λάθος νόμιζα ότι μιλούσαμε για την ελληνική των παιδιών.
Προσοχή μόνο να τσεκάρεις αν μιλάμε για redmi note 3 pro kenzo ή kate. Τι από τα δυο έχεις; -
Μεσα από το τηλέφωνο.
Κάπου στην επιφάνεια εργασίας έχει έναν φάκελο εργαλεία.
Μέσα εκεί θα βρεις την αναβάθμιση.
Θα πατήσεις, θα ψάξει κ θα σου προτείνει 2 τελευταίες εκδόσεις, μία stable κ μία developer.
Θα επιλέξεις την developer.
@kostasrose έχει κουρκουτιανει το μυαλό από τους πολλούς απανωτους κ συνεχόμενους θησαυρούς!! Από global stable σε global dev θέλει να πάει το παιδι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μεσα από το τηλέφωνο.
Κάπου στην επιφάνεια εργασίας έχει έναν φάκελο εργαλεία.
Μέσα εκεί θα βρεις την αναβάθμιση.
Θα πατήσεις, θα ψάξει κ θα σου προτείνει 2 τελευταίες εκδόσεις, μία stable κ μία developer.
Θα επιλέξεις την developer.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0