Μπραβο σου Κωστη , πολύ όμορφο .
Εύγε για τη δουλειά σου κι ευχαριστουμε.
Εύγε για τη δουλειά σου κι ευχαριστουμε.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχεις απόλυτο δίκιο...Ο/H bzanios έγραψε:
Ένα μπράβο για το κόπο σου αλλά και για το αποτέλεσμα. Πολύ καλό.![]()
(Αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να κρατάει δύο σημαίες, και αυτή της Κύπρου, μια και είναι αδέρφια μας. Άσχετα αν θέλουν να το ξεχάσουμε).
Ο/H kostasrose έγραψε:
παιδιά η παρουσία της σημαίας δεν είχε καμία πολιτική ή κοινωνική χροιά.
Μπήκε σαν κοινό σημείο αναφοράς για όλα τα μέλη της κοινότητας.
Δεν είναι δική μου ιδέα. Παρόμοια έχουν κάνει και οι Ινδοί, οι Τούρκοι αλλά και άλλοι.
Έχουν βέβαια άλλα Mi bunnys και σε διαφορετικές μορφές με την σημαία τους πίσω.
Έτσι και εγώ έκανα κάτι αντίστοιχο για να δηλώσουμε οπτικά την ελληνική κοινότητα.
Απώτερο σκοπό είχε να φαίνεται σαν signature στο official forum της Xiaomi αλλά και σε άλλα
ξένα forum με κοινό στοιχείο την αγάπη αυτής της κοινότητας στην διαμόρφωση και εξέλιξη των κινητών μας.
Σημείωση (και ας το τελειώσουμε εδώ): Θα συμφωνήσω με πολλά από τα κοινωνικοπολιτικά που γράψατε αλλά και πάλι η Ελληνική σημαία είναι κοινό σημείο αναφοράς και δεν συμβολίζει τίποτα παραπάνω. Καμία εθνική υπερηφάνεια ή λατρεία σε σύμβολα δεν έκανε καλύτερη την ζωή των ανθρώπων μέσα στην ιστορία των αιώνων! Απεναντίας δίχασε κοινωνίες και κατέστρεψε ανθρώπους.
Η πολύ εύστοχη ιδέα σου για δυο σημαίες έγινε πραγματικότηταΟ/H bzanios έγραψε:
Ένα μπράβο για το κόπο σου αλλά και για το αποτέλεσμα. Πολύ καλό.![]()
(Αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να κρατάει δύο σημαίες, και αυτή της Κύπρου, μια και είναι αδέρφια μας. Άσχετα αν θέλουν να το ξεχάσουμε).
Απευθείας από το dropbox δεν μπορείς να βγάλεις link σε img.Ο/H bzanios έγραψε:
Τελικά θα χρειαστώ τα φώτα σας. Τι κάνω λάθος και δεν εμφανίζεται η εικόνα;
Μπορώ να σας χαλάσω το χατήρι ?Ο/H bzanios έγραψε:
@MIUI_ART
Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως όμως είναι κόπος να μου βάλεις αυτό που έκανε ο φίλος @kostasrose μας με τις δύο σημαίες (Ελληνική + Κυπριακή). Συγνώμη για την ταλαιπωρία.