Μιλαω για το redmi 3 pro (ido) στο οποιο φοραω την τελευταια gtv 6.8.18, που εδω και αρκετες εβδομαδες (με τις εκαστοτε ρομ καθε φορα) ανοιγει μονος του ο default broswer σε ακυρες στιγμες και φυσικά χωρις να του πω εγω να ανοιξει. Υπαρχει τροπος να τον σταματησω απο το να ανοιγει οποτε θελει αυτος; Γιατι συμβαινει αυτο; Ειναι bug;
προβλημα με default broswer
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έκανες καμια καθαρή εγκατάσταση τελευταία;
Το κινητο δεν εχει κανενα αλλο προβλημα, για την ακριβεια πεταει, αλλα αυτο το προβλημα με τον default browser που ανοιγει οποτε θελει, ειναι το μοναδικο, αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο. -
-
Να του βάλω λίγο εκρητικό TNT καλύτερα;
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Αν δεν βρω αλλη λυση θα καταληξω αναγκαστικα σε αυτο που μου προτεινεις, αλλα ελεγα μηπως το αποφυγω. Σε ευχαριστω και παλι! -
-
από την official rom στην ελληνική, είχες κάνει factory reset μέσα από το twrp πριν κάνεις install την ελληνική ?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μακάρι να μπορόύσες να κάνεις κάτι άλλο....αλλά δεν νομίζω.
Οι υπολοιποι τι λενε; ( @MIUI_ART, @caeser, @Bodai, @GR_Macedon, @NasDriver κ.λ.π.) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
από την official rom στην ελληνική, είχες κάνει factory reset μέσα από το twrp πριν κάνεις install την ελληνική ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
-
Ο/H makymro έγραψε:
Τωρα ξαναβλαεπω τον οδηγο και λεει καπου "Κάνουμε factory reset (Wipe->advanced wipe-> cache/dalvik/data) για να μην πέσουμε σε bootloop." Αρα λοιπον ΝΑΙ ειχα κανει, αφου το έλεγε το οδηγος
Δοκίμασε να πας στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Πλοηγός Και κάνε Διαγραφή/Καθαρισμό Δεδομένων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0