Παίζει να είναι και θέμα hardware.. Και μου το έκανε μετά από φόρτιση. Όταν το δοκίμαζα και το έβαλα πάλι στον φορτιστή κόλλησε και το touch γενικότερα.
Και εξαφανιζεται και η ρυθμιση απο την rom λογο hardware? Δεν βγαζει νοημα. Θα εμφανιζε την ρυθμιση και απλα δεν θα δουλευε. Ο τυπος που διαλυει κινητα γρατσουναει αρκετα το κουμπι αλλα συνεχιζει να δουλευει μετα. Θεμα ρομ ειναι λογικα.
Σαν να μην το βλέπει ως περιφεριακό. Σαν να έχεις συνδέσει στο pc ένα περιφεριακο που δεν δουλεύει. Έτσι το κατάλαβα εγώ. Δοκίμασα πάντως και έβαλα προηγούμενη rom αλλά δεν έφτιαξε. Έφτιαξε μετά από μισή μέρα μετά από επανεκκίνηση, ίσως και στο τελείως άσχετο.
Βρήκαμε κάποια λύση με αυτό; εμενα που και που το κεντρικο κουμπι δεν με παει στην αρχική παντα και μια μου δειχνει την επιλογη για αποτυπωμα, μία οχι. Ακομα και οταν το δειχνει ομως δεν μαφηνει να το χρησιμοποιησω. Το χα χρησιμοποιησει οταν ειχε ερθει το κινητο με πειραγμενη rom κανονικά και μετα οτι εβαλα( και στην official kineziki dev και στην ελληνικη stable 8.0.12) δεν με αφηνε να το χρησιμοποιησω ή απλα δεν ειχε καν την επιλογη.
Εμένα έστρωσε από μόνο του.. Ίσως να το επηρέασε η υγρασία από ντους που είχα κάνει και το είχα κοντά μου. Μετά από κάποιες ώρες έστρωσε, μου έκανε νούμερα και την επόμενη μερα και τώρα δύο βδομάδες είμαι οκ..
Δεν ξερω. Εμενα εχει παρουσιασει και αλλα θεματα. Το κεντρικο κουμπι μερικες φορες δουλευει μερικες οχι. Οταν δεν δουλευει και ειναι κλειδωμενο, καθε 2 δευτερολεπτα αναβοσβηνει μονο του σαν να πατιεται μονο του. Επισης αυτο με το αποτυπωμα μπορει σε καποιο restart να το βλεπω αλλα να μην δουλευει, μπορει να μην υπαρχει και καθολου. Δεν ξερω τι συμβαινει και εχει αρχισει να με ξενερωνει. Ειδικα αυτο με το κεντρικο κουμπι. Ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware και καποια στιγμη να βγει καποιου ειδους fix γιατι απο οτι ειδα το εχουν αρκετοι αυτο. Μου το κανει με την hellas stable και με του γκαλεν την stable. Θα δοκιμασω και κανα version πιο πισω. Σκεφτομαι ακομα και να παω στο miui 7, γιατι οταν ειχε ερθει με την πειραγμενη rom απεξω ήταν miui 7 και επαιζε κανονικα το αποτυπωμα και οταν εβαλα official miui 8(stable και dev) πουθενα.