Καποιος ειχε πεταξει στο insomnia νομιζω οτι δεν υποστηριζει 4G+ anyway σε ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλε

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Τωρα κατι μου πες με τα kenzo και IdoΟ/H Souits έγραψε:
Δεν υποστηρίζει 4G+ το κενζο. Το καινούριο Note 4 υποστηρίζει 4G+ αν και το θεωρώ απόλυτα περιττό εκτός και εάν έχεις απεριόριστα MB(πρόγραμμα δλδ με 60-70€+) στο κινητό και θες να κατεβάζεις την Άρτα και τα Γιάννενα από το κινητό. Εάν δεν σας είναι πρόβλημα το 5.5" χτυπήστε το αβλεπί, το κενζο είναι σαφός καλύτερο από το Ido.
Εδώ δεν έχουμε 4G στην Ελλάδα...(παντού) μην ψάχνεις τα παραπάνω.Ο/H Jimmy έγραψε:
"επιασες 4G δε σου φτανει και θες και 4G+
Kenzo=Redmi Note 3 Pro, Ido=Redmi3/Redmi 3 Pro,για το 4G+ πρώτη φορά βλέπω να το αναφέρουν, εγώ προσωπικά δεν έχω πιάσει ακόμα κι εκεί που θα έπρεπε να πιάσω. Δεν ξέρω τι παίζει, ίσος παίζει το ότι το chip μπορεί να υποστηρίζει 4G+ αλλά δεν την αγόρασε η Xiaomi όπως έκανε και με το QC2.0 και QC3.0 που ναι μεν υποστηρίζεται απο το chip αλλα τελικός δεν μπορούμε να φορτίσουμε με κανένα από τα δύο πρωτόκολλα(QC2.0 & QC3.0).Ο/H Jimmy έγραψε:
Τωρα κατι μου πες με τα kenzo και IdoΟ/H Souits έγραψε:
Δεν υποστηρίζει 4G+ το κενζο. Το καινούριο Note 4 υποστηρίζει 4G+ αν και το θεωρώ απόλυτα περιττό εκτός και εάν έχεις απεριόριστα MB(πρόγραμμα δλδ με 60-70€+) στο κινητό και θες να κατεβάζεις την Άρτα και τα Γιάννενα από το κινητό. Εάν δεν σας είναι πρόβλημα το 5.5" χτυπήστε το αβλεπί, το κενζο είναι σαφός καλύτερο από το Ido.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Golden στην αγγελια αμα πας λιγο κατω λεει εχει 4G+ για να λες οτι δεν εχει μαλλον θα χεις δικιο..βεβαια οπως ειπε και ο @demakhs "επιασες 4G δε σου φτανει και θες και 4G+"