εντοπισα κ άλλο ένα πρόβλημα. Πήρε τηλέφωνο μόνο του κ ενώ ειχε κλειδωμένη οθόνη κ ήταν ακουμπισμένο στο τραπέζι. υπάρχει κάποια αναφορά για αυτό αλλά κ το πιο πάνω πρόβλημα μου;
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Τα XRN2 (Hermes) κινητά των παιδιών μου έχουν μείνει με την Ελληνική 5.12.31 Dev που τους είχα περάσει πριν 10 μήνες.
Επειδή δεν μπορώ να κυνηγάω πότε θα βρω ελεύθερα -δηλ. ποτέ- τα XRN2 τους, λέω να τους περάσω Ελληνική Stable.
Ποια Ελληνική Stable θα προτείνατε να βάλω στα XRN2 (Hermes) & γιατί;
Την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0 του θέματος, ή την Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0 από εδώ?...lost in translation... -
Ο/H evankouros έγραψε:
Τα XRN2 (Hermes) κινητά των παιδιών μου έχουν μείνει με την Ελληνική 5.12.31 Dev που τους είχα περάσει πριν 10 μήνες.
Επειδή δεν μπορώ να κυνηγάω πότε θα βρω ελεύθερα -δηλ. ποτέ- τα XRN2 τους, λέω να τους περάσω Ελληνική Stable.
Ποια Ελληνική Stable θα προτείνατε να βάλω στα XRN2 (Hermes) & γιατί;
Την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0 του θέματος, ή την Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0 από εδώ?
Τις GTV τις γνωρίζεις ήδη.
Οι thunder έχουν 2-3 καλούδια επιπλέον που θα τις διαβάσεις στην πρώτη σελίδα του τόπικ που αναφέρονται στο changelog toy @gkalen
Θα χρειαστείς FR όπως και να χει.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Το θέμα είναι ότι διάβασα τα changelog , αλλά επειδή δεν το κατέχω το άθλημα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι οι διαφορές. Η ουσία μ' ενδιαφέρει: να βάλω κάποια stable που θα την ευχαριστηθούν τα παιδιά μου, χωρίς να έχουν προβλήματα. Αν του gkalen είναι πιο σταθερή, πιο ελαφριά κι έχει & 2-3 καλούδια επιπλέον, προφανώς θα πάω σ' αυτή....lost in translation... -
-
είχα stable rom gtv αλλά κατέβασα μια dev xtrv & την έκανα update package χωρίς να κάνω wipe data/factory reset. θα υπάρχει πρόβλημα?
& τώρα που θα θέλω να περάσω πάλι την νέα stable θα πρέπει να κάνω wipe data/ factory reset? -
Ο/H duplicata έγραψε:
Ισως το διεγραψες καταλαθοςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H groovalos έγραψε:
είχα stable rom gtv αλλά κατέβασα μια dev xtrv & την έκανα update package χωρίς να κάνω wipe data/factory reset. θα υπάρχει πρόβλημα?
& τώρα που θα θέλω να περάσω πάλι την νέα stable θα πρέπει να κάνω wipe data/ factory reset?
Η μετάβαση από Stable σε Dev ή το αντίστροφο, γίνεται με Factory Reset -
Μπορώ να προσθέσω μια ερώτηση ή απαίτηση αν δεν υπάρχει για τους developers της stable ROM εδώ;
Πώς ενεργοποιείται ο αισθητήρας εγγύτητας ώστε όταν αναποδογυρίζουμε το τηλέφωνο όταν μας καλούν να γυρνάει στο αθόρυβο; Και όταν χτυπάει το ξυπνητήρι επίσης; Νομίζω στην εργοστασιακή αυτή η δυνατότητα υπήρχε. Επίσης υπάρχει δυνατότητα όταν μας καλούν και ακουμπήσουμε το τηλέφωνο στο αυτί μας να απαντάει; -
για το πρωτο θα πας εφαρμογη Τηλεφωνο και θα πατησεις παρατεταμενα το πληκτρο με τις 3 παυλες να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης,εκει θα βρεις Ρυθμιση εισερχομενων κλησεων. για το δευτερο, στο ιδιο μενου ρυθμισεων, κατω κατω υπαρχει η αυτοματη απαντηση, αν σε βολευει
edit Για το ξυπνητηρι δεν γνωριζω αν γινεται σιγαση.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H gaiosgf έγραψε:
για το πρωτο θα πας εφαρμογη Τηλεφωνο και θα πατησεις παρατεταμενα το πληκτρο με τις 3 παυλες να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης,εκει θα βρεις Ρυθμιση εισερχομενων κλησεων. για το δευτερο, στο ιδιο μενου ρυθμισεων, κατω κατω υπαρχει η αυτοματη απαντηση, αν σε βολευει
edit Για το ξυπνητηρι δεν γνωριζω αν γινεται σιγαση.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα