Μαϊμού xiaomi έχεις με μαϊμού rom γιατί δεν μπορεί όλοι εδώ να έχουμε πρόβλημα και εσύ να είσαι εντάξει @demakhs τι λες εσύ ?Ο/H geobas έγραψε:
Εχω την GTV 6.9.29 .....άρα να υποθέσω ότι η εφαρμογή καιρού "Transparent weather" , που έχω και δουλεύει παίρνει πληροφορίες από'αλλο μετεωρολογικό σταθμό και όχι από το accuweatherΟ/H pechr έγραψε:
Επιβεβαιώνω κι εγω έχοντας stable 8.0.2.0 (άρα παλιά έκδοση εφαρμογής) ότι απο εχθές δεν μπορώ να τραβήξω δεδομενα καιρού ''couldn't connect to network''
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
άτιμο πράμα αυτός ο καιρός.....και το ρολόι στον καιρό που "μένει" πίσω σε σχέση με την πραγματική ώρα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλησπερα στην ομαδα.Παιδια με ποιον οδηγο να περασω china developer Rom για να ξεκλειδωσω και μετα να περασω την Ελληνικη μιας και ακομη δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος οδηγος;Οτι κανουμε για ολα με snapdragon (απο το adb σε edl mode για την κινεζικη και μετα φλαση την ελληνικη;)
-
Καλησπερα στην παρεα. Εχω την παρακατω developer rom. Υπαρχει καποιο λινκ οδηγος για το πως να βαλω την παρουσα stable 8?
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Καλησπερα στην ομαδα.Παιδια με ποιον οδηγο να περασω china developer Rom για να ξεκλειδωσω και μετα να περασω την Ελληνικη μιας και ακομη δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος οδηγος;Οτι κανουμε για ολα με snapdragon (απο το adb σε edl mode για την κινεζικη και μετα φλαση την ελληνικη;)
-
ευχαριστω τον geoanto555, παρατηρησα οτι πλεον δεν καταγραφει βιντεο 4κ, ισχυει σε ολους? Επισης με το SU τι κανουμε?κατεβαζουμε κανονικα απο play store?
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Επιβεβαιωση κανεις;
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν είναι θέμα miui τελικά...
Μάλλον το πρόβλημα έρχεται από τους servers του accuweather..
Δοκίμασα 2 παλιότερες εφαρμογές από ρομ που δούλευε κανονικά και κάνει τα ίδια.
[Weather] weather app can't connect to network
Σε σχόλιο από κάτω γράφει:
"This is a problem servers accuweather not miui bug. We must wait until they fix this problem. I' m not have this issue but many people have. Wait." -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα