[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Και μετά ξανά εγκατάσταση; γιατί ακριβώς την ίδια διαδικασία έκανα και στο δικό μου από το ίδιο laptop και όλα ήταν οκ.
-
Επειδή εχτές μου προέκειψε το θέμα,και τελικά χρειάστηκε να κάνω factory reset,μπορεί κάποιος να περιγράψει την διαδικασία του Nandroid backup, απο την αρχή πως πέρνουμε,και μετά πάλι απο εκεί πως γίνεται το restore του τηλεφώνου, ευχαριστώ..
-
@thiras πατάς Backup στο TWRP και κάνεις Nandroid Backup, αντίστοιχα πατάς Restore και κάνεις την αντίστροφη διαδιακασία ..
-
ετσι το θυμομουν κι εγω,αλλα οταν πηγα για restore δεν εβρισκε το αρχειο....
-
-
οκ πηγαινω στο restore και μου βγαζει να διαλέξω μνημη εσωτ η εξωτ. και μετα οτι και να βάλω τίποτα....κανένα αρχειο δεν δείχνει... η φάκελο
-
@thiras επειδή τον φάκελο TWRP μπορεί να τον έχεις και στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και στην SD (ανάλογα που διάλεξες να πάει το Backup) ψάξε και στα 2 μέρη ..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@thiras επειδή τον φάκελο TWRP μπορεί να τον έχεις και στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και στην SD (ανάλογα που διάλεξες να πάει το Backup) ψάξε και στα 2 μέρη ..
-
@thiras έκανες Factory Reset? Αν ναι χάθηκε απο τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο εξαιτίας του F.R.
Αλλά απο την SD ?? Δεν ξέρω τι να υποθέσω ... -
κατόπην οδηγιών του gkalen που τον ευχαριστώ κι απο εδώ, εγινε δοκιμαστικό nandroid backup με επιτυχια..μἀλλον κάτι εγώ ειχα κάνει λάθος την προηγούμενη φορά,δεν έγινε και γι αυτό δεν έβρισκα το αρχειο...απο τα λάθη μαθαἰνουμε!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα