[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Μου έβγαλε το play store αναβάθμιση το supersu να την κάνω; ή θα έχω πρόβλημα με το ρουτ;
-
-
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Ο/H amigagr έγραψε:
ερωτηση: οι stable που βγηκανε την προηγουμενη εβδομαδα ηταν stable-gkalen
ή απλά οι επισημες stable και απο σημερα εχουμε επιλογη επισημη και gkalen?
για να παμε σε stable-gkalen αν ισχυει η δευτερη περιπτωση, χρειαζεται και factory reset?
Life is too short to remove usb safely -
Μόλις τελείωσαν με την εγκατάσταση και το σετάρισμα του Note4g(dior). Δύο πράγματα έχω παρατηρήσει προς στιγμήν. Το ένα είναι απορία και το δεύτερο αρνητικό..
Ή απορία: Είχα την εντύπωση πως ή miui 8 βασίζεται στη androidL. Γιατί στις πληροφορίες του τηλ εξακολουθώ να βλέπω ως έκδοση την 4.4 kit kat?
Το αρνητικό: Ή εφαρμογή πλοηγός είναι τίγκα στα Κινέζικα και από τις ρυθμίσεις δεν μου επιτρέπει πια να ορίσω αρχική σελίδα αλλά έχει 5 προεπιλογές(baidu,bing κτλ). Αναγκάστηκα να κατεβάσω chrome και να αφήσω τον πλοηγό στην μπάντα μιας και δεν μπορώ ούτε καν να τον σβήσω. Αυτάααα περισσότερες πληροφορίες και παρατηρήσεις με την χρήση... -
Καλησπέρα,
ειμαι σε dev 6.8.18 και για να παω σε stable τωρα, πέρα από factory reset (dalvik,cache,data) χρειάζεται και wipe system?
επειδή στον οδηγό αυτό Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable δεν αναφέρει για system ούτε και για reboot ενδιάμεσα πριν το φλασάρισμα της ρομ.
ευχαριστω -
Ο/H pepakos έγραψε:
ειμαι σε dev 6.8.18 και για να παω σε stable τωρα, πέρα από factory reset (dalvik,cache,data) χρειάζεται και wipe system?
-
-
-
-
Ναι reboot recovery απο το twrp .
Σ ευχαριστώ πολύ !!! -
μεχρι τωρα στο redmi note 3 pro τα βηματα που εκανα για την νεα ρομ ηταν αυτα
1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία
2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε Install -> Επιλέγουμε
το .zip αρχείο που έχουμε κατεβάσει και σέρνουμε πάλι τα βελάκια δεξιά
για να ξεκινήσει το Update.
3) Αφού τελειώσει πατάμε Reboot System και περιμένουμε να μπει στο
λειτουργικό. Θα δείτε μια άσπρη μπάρα να φορτώνει και θα κάνει αρκετή
ώρα.
τωρα ποια ακριβως αλλαγη πρεπει να κανω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0