υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το λινκ για το redmi note 2? κάθε φορά που μπαίνω είναι σε maintance και δεν έχει ταχύτητα.
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
-
@Saili Flgndrs
Οι ρομς οι δικές μας βασίζονται προς το παρόν στις ρομ από xiaomi eu οι οποίες έχουν σαν βάση την κινεζική ρομ και όχι την Global ..
Ή Stable 8.0.5.0 εχει βγει σαν Global , αν δεις την Κινέζικη ρομ είναι ακόμα στην 8.0.2.0 και γι'αυτο το λόγο δεν υπάρχει ακόμα αναβάθμιση , επειδή δεν βασίζεται ή ρομ της xiaomi eu στην Global ..
Οπότε αυτό που μένει είναι μία αναβάθμιση σε. 8.0.2.0 από xiaomi eu για να βγει και ή 8.0.2.0 ή δικιά μας ..
Προς το παρόν μένουμε στην 8.0.1.0 ..
Αν θες 8.0.5.0 θα πας στην Global rom από Miui en . -
Ο/H Saili Flgndrs έγραψε:
εννοω για την ελληνικη ρομ απο το φορουμ εδω...
Τα περί διπλής προσωπικότητας να τα προσέξεις,... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Saili Flgndrs έγραψε:
εννοω για την ελληνικη ρομ απο το φορουμ εδω...
dr.jekyll and mr.hyde!θεμα login...facebook η κανονικα!
-
-
Πέρασα μετά από πολύ καιρο που είχα gtv dev , stable στο redmi note 3g που έχω , απλά επειδή δεν μου πέρασε το dobly atmos μήπως δεν έγινε καλά ή εγκατάσταση? Σημειωτέον δεν έγινε μέσω twrp αλλά μέσω mi-recovery.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Σε Redmi 3pro (ido) αν κάνω εγκατάσταση από miu 7 σε miui 8 θα χάσω επαφές, μνμ, φώτο, κλπ;
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Σε Redmi 3pro (ido) αν κάνω εγκατάσταση από miu 7 σε miui 8 θα χάσω επαφές, μνμ, φώτο, κλπ;
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν το κάνεις σωστά(με wipe data) ναι θα χάσεις ότι έχεις εκτός τα-του αποθηκευτικού χώρου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα