Μπορείς να το κάνεις από το twrp αλλά ποιος ο λόγος ;Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Παιδια πολυ σωστη δουλεια μπραβο σας redmi note 2 απλα μια ερωτηση το superSu το κανουμε εγκατασταση η οχι;
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H ProphetXxX έγραψε:
Για να βαλω την stable που βγηκε τωρα πρεπει απλα να μπω στο twerp recovery να κανω πρωτα wipe Και μετα Install τη rom ή Install και μετα που σου δινει μεσω του twrp την επιλογη για wipe αφου περαστει η rom? Κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει διαφορα αλλα για να μην brickaroume κανα κινητο και ψαχνομαστε καλο θα ηταν να ξερουμε παντα τι κανουμε.ευχαριστω εκ των προτερων
-
Απλη ερωτηση εκανα ευχαριστω κ παλι μπραβο στα παιδια του φορουμ τωρα αποκταμε κ την αυτοματη αναβαθμιση η οχι που δεν ειχαμε πριν με developer;
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Απλη ερωτηση εκανα ευχαριστω κ παλι μπραβο στα παιδια του φορουμ τωρα αποκταμε κ την αυτοματη αναβαθμιση η οχι που δεν ειχαμε πριν με developer;
Τις ROM από εδώ πρέπει να τις κατεβάζεις από εδώ, εκτός των VIP που λαμβάνουν mail στο κινητό ή στο PC με τα links των ROM. -
Σωστος κατι ειχα στο μυαλο μου αλλα δεν γνωριζα σιγουρα καλη δουλεια δειχνει κ μπραβο τους ευχαριστω κ παλι για την απαντηση για τιποτα καινουργιο που θα δω θα ενημερωσω redmi note 2 κ δύσκολο τα ρυζακια μας να πεθανουν
-
Πολυ γρηγορη η miui 8! Αυτο που ειδα μεχρι τωρα: οταν κανεις swipe στην οθονη κλειδωματος για κληση σου ανοιγει mi home και οχι την κληση.Xiaomi Redmi Note 8T
-
καλησπερα στην ομάδα μία ερώτηση . Σε redmi note2 έχω την έκδοση 7.5 για βάλω τώρα την καινούρια αυτή rom v8 κάνω ότι έκαν και πριν όταν έβγαιναν οι αναβαθμίσεις δλσ κατεβαζω την νέα rom και μετά από την εφαρμογή αναβαθμίσεις του τηλςφωνου επιλέγω "πακέτο αναβάθμισης" και συνεχίσω ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικο ... Stable έκδοση . Και κάτι ακόμα τι είναι το wipe data και το recovery factoe reset ΕΥΧΑΡΙΣΡΩ
-
Μόλις κατεβασα την stable rom στο Redmi note 2 ενώ πριν είχα την gtv 6.8.18, ξαφνικά δε μου άνοιγε καθόλου το άλμπουμ και μου έβγαζε ενα μνμ να αναφέρω το σφάλμα.
Γιατί συνέβη αυτό; -
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ
-
Καλημέρα !
Θέλω να πάω σε αυτή την stable από GTV 6.8.18
Η ερώτηση μου είναι :
Από προηγούμενη έκδοση και λάθος δικό μου έκανα αναβάθμηση
το SU από το PLAY και από εκεί και μετά έχω το γνωστο θέμα,
δεν μου το εμφανίζει παρότι δείχνει root το κινητο,
τώρα με την αλλαγή της ROM και το factory reset θα στρώσει
ή πρέπει να κανω κάτι άλλο ?
Ευχαριστώ πολύ -
Ο/H mapatronis έγραψε:
πό προηγούμενη έκδοση και λάθος δικό μου έκανα αναβάθμηση
το SU από το PLAY και από εκεί και μετά έχω το γνωστο θέμα,
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπερα σε ολους
Στη συσκευη μου, Redmi Note 3 Pro εχω εγκαταστημενη την miui 7.1 global stable...καταρχας θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει βγει miui για τι μοντελο...και για να την εγακαστησω προχωραω μεσω fastboot ή απο recovery ?? ευχαριστω και μπραβο για την φοβερη δουλεια του φορουμ !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα