[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H intheend έγραψε:
Μείνετε συντονισμένοι εδώ -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Μείνετε συντονισμένοι εδώ
-
@gkalen στις stable rom μπορουμε να τρεξουμε και τα clean.zip οπως στις custom ή δεν χρειαζεται?Life is too short to remove usb safely
-
Ο/H amigagr έγραψε:
το θεμα δεν ειναι μονο να παιξει με την εννοια να ολοκληρωθει η εγκατασταση, αλλά το ποσο σταθερα θα ειναι ολα. τις επομενες μερες θα δεις.
-
Έβγαλα κάποιες εφαρμογές που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω, swiftkey και καποιες που δεν ηξερα τι κάνουν, roidmi κτλ έδωσα reboot και ειμαι πάλι στα ίδια επίπεδα μνήμης με πριν, 1GB RAM free.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Κάνετε καταπληκτική δουλειά! -
Από ότι βλέπω, έχετε προσθέσει στη λίστα και το νέο RedMi 3S (Land) =>
Βέβαια από ότι έχω δει δεν υπάρχει κάτι ακόμα γι΄αυτό το κινητό στο φόρουμ μας αλλά αυτό είναι είναι καλό σημάδι ότι άμεσα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν πράγματα...
Ενδιαφέρεται να το πάρει ο αδερφός μου αυτό το κινητό αλλά ΜΟΝΟ αν υπάρχει δυνατότητα να έχει ελληνική Rom από εδώ...
Δε γνωρίζει Αγγλικά, οπότε τα ελληνικά είναι μονόδρομος γι' αυτόν.
Αν γνωρίζει κάποιος, ας ενημερώσει ως προς το πλάνο που υπάρχει για αυτό το μοντέλο. Να περιμένει ή μπορεί να το αγοράσει άμεσα;
Η αγορά θα γίνει από Κίνα, οπότε δύο τρις εβδομάδες ούτως ή άλλως θα περάσουν μέχρι να το έχει στα χέρια του.
Ευχαριστώ.Με το βλέμμα στη Marinaleda... -
Μπραβο στα παιδιά της ομάδας .
Ευχαριστουμε για την πολύ καλή δουλειά , τον κόπο τους και βεβαίως - βεβαίως για την υπομονή προς εμάς. -
Ο/H gus7 έγραψε:
Παιδια οι stable ειναι root;
Και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω.. Αν όχι υπάρχει τρόπος να την ρουταρουμε? -
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω.. Αν όχι υπάρχει τρόπος να την ρουταρουμε?
Μπορείτε να το κάνετε Flash από το TWRP Recovery όπως τις ROM και θα έχετε ROOT. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα