Διαφήμιση

[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • MIUI V8
    • Ευχαριστω για την απαντηση ,δεν εκανα εγκατασταση του SU αλλα παρα το γεγονος αυτο η συσκευη μου ειναι ρουτ και μαλιστα μεσω του store ζητησε και να ενημερωθει ,κατι εχω κανει στραβα στην εγκατασταση απο dev-stable ;
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H skepasti21 έγραψε:

το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια...
      Δοκίμασε να περάσεις μόνο το mod από εδώ.

Ο/H stavregos έγραψε:

Μπορω να κάνω εγκατάσταση της νέας rom χωρίς να κάνω factory reset??
      Αν είσαι με developer ή πολύ παλιά stable, θέλει factory reset. Αν είσαι με πρόσφατη stable, ναι την περνάς από πάνω χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο :)

Ευχαριστώ έστρωσε.... Δεν το είχες περάσει μέσα στην ROM? Μήπως έγινε κανένα μπέρδεμα στην εγκατάσταση?

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
      Albert Einstein :shock:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Budda έγραψε:

...η συσκευη μου ειναι ρουτ και μαλιστα μεσω του store ζητησε και να ενημερωθει ,κατι εχω κανει στραβα στην εγκατασταση απο dev-stable ;
      μην το αφησεις να κανει update μεσω του store το su.
      Life is too short to remove usb safely
    • Ο/H amigagr έγραψε:

Ο/H Budda έγραψε:

...η συσκευη μου ειναι ρουτ και μαλιστα μεσω του store ζητησε και να ενημερωθει ,κατι εχω κανει στραβα στην εγκατασταση απο dev-stable ;
      μην το αφησεις να κανει update μεσω του store το su.
      Αδερφε μου ευχαριστω για την απαντηση ,αυτο το εχω καταλαβει ,αυτο που με απασχολει ειναι η περιπτωση καποιου λαθους απο την πλευρα μου κατα το φλασαρισμα απο dev--stable ,διοτι χωρις να εχω κανει χρηση του SU Installer που εχει μεσα η ρομ το κινητο ειναι ρουτεντ και μου ζητα το στορ να κανω αναβαθμιση σε κατι που υπαρχει μεν στο κινητο (μετα απο φακτορυ ρησετ) χωρις να το εχω εγκαταστησει ....εκτος εαν δεν προσεξα βεβαια μετα το φλασαρισμα την ερωτηση (βγαινοντας απο το twrp ) για εγκατασταση του SU και "εσυρα" δεξια που μαλλον ετσι θα εγινε.............φτου και απο την αρχη η να το αφησω ετσι ;;;
    • Χθες βράδυ την πέρασα και γω. Αρχίζω από τα θετικά: αυτό με το 2πλο τηλ/νο και τις 2πλες εφαρμογές μετράει άσχημα. Ήδη το χρησιμοποιώ για το viber στην 2η κάρτα! Επιλογή να κλείνουν τα δεδομένα όταν κλειδώνει και μετά από πόση ώρα ωραίο. Επιτέλους μία σωστή αριθμομηχανή με πολλές επιλογές/μετατροπείς. Βελτιωμένο μενού στις σημειώσεις αν κάποιος τις χρησιμοποιεί, πολύ καλό.
      Στα αρνητικά τώρα: φτωχά εως ανύπαρκτα θέματα/ταπετσαρίες. Μενού ίδιο με απλά αλλαγμενα εικονίδια. Στην Εξοικονόμηση μπαταρίας δεν μπορείς πλέον να φτιαξεις δικό σου προφίλ. Ένα και απλά επιλεγεις την εξοικονόμηση ή όχι, το παλιό με βόλευε απίστευτα. Μη βολική εμφάνιση των φακέλων στο gallery. Μα σε λίστα?? Ούτε το Nokia σειρά 32χχ έτσι!! Βολικό βέβαια το σύρσιμο επάνω σε φωτό για επιλογές αποστολής αλλά από εμφάνιση.....δεεεν!
      Πάμε και στο χειρότερο από όλα.......Μαντέψτε! Σωστά! Μπαταρία Τρελή κατανάλωση! Με wifi ανοιχτό και χρήση κινητού για τις απαραίτητες ρυθμίσεις/backup κλπ, το ποσοστό της μπαταρίας πέφτει σαν δευτερόλεπτα. Όταν δε έβαλα και SU εκεί δίνει ρέστα. Τι προγράμματα εβγαλα και πάγωσα, τι φωτεινοτητες ρύθμισα.... Τίποτα. Πεφτω το βράδυ για ύπνο με 86 πτήση, και ξυπναω 66!!!!!! Βλέπω κατανάλωση: τηλέφωνο σε αδράνεια 52% λέει! Μέχρι και καλιμπραρισμα στην μπαταρία έκανα μπας και στρώσει. Ειδωμεν. Προς το παρόν την κρατώ μιάς και δεν με σκαλωνει κάτι πολύ, για την μπαταρία το ελέγχω και βλέπουμε.

Όπως και νά χει ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν και για το χρόνο που αφιερώνουν. Πραγματικά θεωρώ πως αξίζει το κόπο και η μετάφραση, και οι εφαρμογές. Μπράβο.
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Μία ερώτηση-απορία (ειδικά για το Mi4C):

Γιατί η αντίστοιχη "ευρωπαϊκή" multi_ROM_V8 σε σχέση με την "ελληνική" είναι περίπου 150MB μικρότερη? Τι περισσότερο έχει η ελληνική? 'Οπως γνωρίζω και οι δύο είναι multi...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Budda έγραψε:

Ευχαριστω για την απαντηση ,δεν εκανα εγκατασταση του SU αλλα παρα το γεγονος αυτο η συσκευη μου ειναι ρουτ και μαλιστα μεσω του store ζητησε και να ενημερωθει ,κατι εχω κανει στραβα στην εγκατασταση απο dev-stable ;
      Μήπως όμως έσυρες την μπάρα στο TWRP;
      Είναι η τελευταία ερώτηση που κάνει το TWRP πριν επανεκκινήσει μετά από κάποια ενέργεια.
      Μήπως εκεί έκανες swipe;

Ο/H Budda έγραψε:

εκτος εαν δεν προσεξα βεβαια μετα το φλασαρισμα την ερωτηση (βγαινοντας απο το twrp ) για εγκατασταση του SU και "εσυρα" δεξια που μαλλον ετσι θα εγινε
      Αν δεν θέλεις το superSU μπορείς απλά να το απεγκαταστήσεις μέσα από το superSU menu.
      Θα επιλέξεις απενεργοποίηση του superSU μέσα απο τις ρυθμίσεις του και το κινητο σου θα επανεκκινήσει.
      Αν κολλήσει και δεν επανεκκινήσει... τότε κάνε manual restart

Στο τέλος αν τα έχεις κάνει σωστά. Όταν θα μπαίνεις TWRP θα σε ρωτάει αν θέλεις να εγκαταστήσεις το superSU >> αυτό θα σημαίνει ότι το κινητό σου δεν είναι root και ότι έχει φύγει το superSU
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Καλημέρα . . ! Πότε να περιμένουμε για το Redmi Note 4G/LTE => . ? Έχω Stable 7.5. Θα κάνω απλό update η θέλει κάποια άλλη διαδικασία με wipe και factory Reset . ? Thanks . . !
    • Ο/H skepasti21 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H skepasti21 έγραψε:

Ευχαριστώ έστρωσε.... Δεν το είχες περάσει μέσα στην ROM? Μήπως έγινε κανένα μπέρδεμα στην εγκατάσταση?

Δεν ολοκληρώθηκε σωστά η εγκατάσταση της ROM. Ισως να μην έχεις και το Dolby atmos και να σου λέει στο Σχετικά με το τηλέφωνο by xiaomi-eu.
    • Ο/H YannisE έγραψε:

Μία ερώτηση-απορία (ειδικά για το Mi4C):

Γιατί η αντίστοιχη "ευρωπαϊκή" multi_ROM_V8 σε σχέση με την "ελληνική" είναι περίπου 150MB μικρότερη? Τι περισσότερο έχει η ελληνική? 'Οπως γνωρίζω και οι δύο είναι multi...
      οπως ελεγε κι ο Χαρυ Κλυν, η ελληνικη εχει πιο βαριά... προσωπικοτητα :P
      Life is too short to remove usb safely
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H skepasti21 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H skepasti21 έγραψε:

Δεν ολοκληρώθηκε σωστά η εγκατάσταση της ROM. Ισως να μην έχεις και το Dolby atmos και να σου λέει στο Σχετικά με το τηλέφωνο by xiaomi-eu.

Έχεις δίκιο ! Τι πρεπει να κάνω τώρα. Ειναι σφάλμα του zipακιου ή έκανα εγώ καμία πατάτα?

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
      Albert Einstein :shock: