ξέρει κανείς πως λειτουργεί η εξοικονόμηση μπαταρίας?? γιατί δεν έχω καταλάβει... στην 7 επέλεγες προφίλ εδώ τι κάνουμε??
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H skepasti21 έγραψε:
το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια...
Ο/H stavregos έγραψε:
Με το mi key τι γίνεται;δουλεύει σε αυτή την rom? -
Παιδιά μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που την έβαλαν σε ΜΙ4...
Τώρα έχω Stable 7.5.3.0
* από Stable 7.5 την περνάμε απλά από πάνω σαν update ή πρέπει factory reset??
* με το θέμα μπαταρίας τι γίνεται η v8 ειναι καλύτερη ή χειρότερη?
* αξίζει η αλλαγή απο v7 σε v8 από θέμα bugs και κολλήματα? -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδιά μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που την έβαλαν σε ΜΙ4...
Τώρα έχω Stable 7.5.3.0
* από Stable 7.5 την περνάμε απλά από πάνω σαν update ή πρέπει factory reset??
* με το θέμα μπαταρίας τι γίνεται η v8 ειναι καλύτερη ή χειρότερη?
* αξίζει η αλλαγή απο v7 σε v8 από θέμα bugs και κολλήματα?
τώρα με την 8 μπορώ να πω πως είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα!!! από θέμα bugs και κολλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει απολύτως τίποτα ακόμα.. -
Σε mi4 πάντως έχω κ την εντύπωση ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την ομιλία.
Θα πω κ γω πως ίσως είναι λίγο καλύτερη η μπαταρία. Για την ταχύτητα άλλωστε φαίνεται σε κάθε χρήστη.
Απορώ γιατί όλοι θέλουν να έχουν περισσότερη ελεύθερη ram. Στο miui 7 η διαχείριση ήταν απαίσια. Μετά από λίγο όλες οι εφαρμογές γινόταν redraw, κάτι απαράδεκτο για 3 gb ram. (είχα κλείσει και το memory optimization από τα developer options). Τώρα βλέπω να έχει διορθωθεί λίγο αυτό στο 8.
Sent from my MI 4W using Tapatalk -
Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε από διακοπές και τσουπ ξεπηδά η stable για redmi note 2 και πώς να αντισταθείς. Την έβαλα λοιπόν λίγο τεμπέλικα παρακούοντας τις συστάσεις δηλ. χωρίς factory reset γιατί ποιος κάθεται να το ξαναστήνει. Τελικά όλα καλά εδώ και 2 μέρες. Το μόνο θέμα που προϋπήρχε με την 7.5.3 αλλά δεν λύθηκε όπως περίμενα αλλά ίσως δεν είναι γενικό , είναι που δεν συγχρονίζει επαφές και βίντεο στο mi cloud. Τις φωτογραφίες τις συγχρονίζει κανονικά. Μικρό το κακό θα ζήσουμε και χωρίς αυτό έτσι κι αλλιώς συγχρονίζονται στο google. Συγχαρητήρια στην ομάδα που επιμελήθηκε την τόσο γρήγορη διανομή της ρομ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοηθάνε στο forum αυτό όσους το έχουν ανάγκη. Καλό χειμώνα!!!
Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0 -
Ο/H chrdes έγραψε:
Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε από διακοπές και τσουπ ξεπηδά η stable για redmi note 2 και πώς να αντισταθείς. Την έβαλα λοιπόν λίγο τεμπέλικα παρακούοντας τις συστάσεις δηλ. χωρίς factory reset γιατί ποιος κάθεται να το ξαναστήνει. Τελικά όλα καλά εδώ και 2 μέρες. Το μόνο θέμα που προϋπήρχε με την 7.5.3 αλλά δεν λύθηκε όπως περίμενα αλλά ίσως δεν είναι γενικό , είναι που δεν συγχρονίζει επαφές και βίντεο στο mi cloud. Τις φωτογραφίες τις συγχρονίζει κανονικά. Μικρό το κακό θα ζήσουμε και χωρίς αυτό έτσι κι αλλιώς συγχρονίζονται στο google. Συγχαρητήρια στην ομάδα που επιμελήθηκε την τόσο γρήγορη διανομή της ρομ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοηθάνε στο forum αυτό όσους το έχουν ανάγκη. Καλό χειμώνα!!!
Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Ρε μαγκες μια ερωτηση για το Μi4, περναω την ρομ στο κινητο, μετα κανω reboot και μπαινω σε twrp. Για να κανω factory reset παω στα wipe, τωρα ποια πρεπει να κανω clear cache & dalvik + data ή βαζω και internal storage?
-
-
Για τα υπόλοιπα μοντέλα ξέρουμε πότε περίπου θα βγουν οι ρομ;
-
παιδια προβλημα για henessy.εγινε η εγκατασταση με factory reset. ρυθμιζω τα αρχικά, μπαίνω στην αρχικη σελιδα κ οταν κλειδωνει η οθονη παγωνουν τα παντα ουτε δακτυλικο αποτυπωμα μαυρη οθονη τρελο παγωμα .... εκλεισα το τηλεφωνο (ευτυχως) κ μπηκα στο twrp κ ξαναπερασα την 6.7.21 του gkalen. το ιδιο ομως μου εκανε κ στην 6.8.18 του gkalen. καποια βοηθεια????
-
Ο/H xristos! έγραψε:
Σε mi4 πάντως έχω κ την εντύπωση ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την ομιλία.
Θα πω κ γω πως ίσως είναι λίγο καλύτερη η μπαταρία. Για την ταχύτητα άλλωστε φαίνεται σε κάθε χρήστη.
Απορώ γιατί όλοι θέλουν να έχουν περισσότερη ελεύθερη ram. Στο miui 7 η διαχείριση ήταν απαίσια. Μετά από λίγο όλες οι εφαρμογές γινόταν redraw, κάτι απαράδεκτο για 3 gb ram. (είχα κλείσει και το memory optimization από τα developer options). Τώρα βλέπω να έχει διορθωθεί λίγο αυτό στο 8.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Μιλάω για το Mi4. Εχω αυτο με τα 2 GB RAM και μου μένει ελεύθερο 1 GB RAM!
Πολύ τούμπανο το τηλέφωνο και τρελά τα αλάνια εδώ!!!!
Συγχαρητήρια ξανά και ξανά σε όλους σας!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα