Διαφήμιση

[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • MIUI V8
    • Ο/H jpastos έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Παιδιά μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που την έβαλαν σε ΜΙ4...
      Τώρα έχω Stable 7.5.3.0

* από Stable 7.5 την περνάμε απλά από πάνω σαν update ή πρέπει factory reset??

* με το θέμα μπαταρίας τι γίνεται η v8 ειναι καλύτερη ή χειρότερη?

* αξίζει η αλλαγή απο v7 σε v8 από θέμα bugs και κολλήματα?
      Κανονικά θέλει factory reset αλλά πολλοί την περάσαν απο πάνω χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα (μπαίνεις recovery (TWRP) και παίρνεις nandroid backup οπότε αν έχεις κάποιο πρόβλημα μπορείς εύκολα να επιστρέψεις στην τωρινή σου κατάσταση) Για το θέμα μπαταρία αν και με την 7.5.3.0 ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος
      τώρα με την 8 μπορώ να πω πως είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα!!! από θέμα bugs και κολλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει απολύτως τίποτα ακόμα..

Θα δοκιμάσω να την περάσω κανονικά σαν update με μονο clear davlink/cashe

Αυτό με το nandroid backup τι είναι?
      Πώς το κάνω και που αποθηκεύεται?
    • [Ενημέρωση 24/8-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Παιδιά την πέρασα και εγώ στο mi4 μετά από factory reset . Όλα καλά. Αλλά δεν βρίσκει το αντίγραφο ασφαλείας όταν πάω να κάνω επαναφορά. Είχα κάνει αντίγραφο πριν κάνω ρεσετ. Τι να φταίει. ; Να τα βάλω όλα πάλι από την αρχή?

Sent from my iPad using Tapatalk
    • Ο/H Chrisnikos έγραψε:

Παιδιά την πέρασα και εγώ στο mi4 μετά από factory reset . Όλα καλά. Αλλά δεν βρίσκει το αντίγραφο ασφαλείας όταν πάω να κάνω επαναφορά. Είχα κάνει αντίγραφο πριν κάνω ρεσετ. Τι να φταίει. ; Να τα βάλω όλα πάλι από την αρχή?

Sent from my iPad using Tapatalk
      Μια που έφτασες μέχρι εδώ, ναι βάλτες από την αρχή. Και για πιο ευκολία, όταν θα πας στο Google Play στο "Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου > Όλες", πάτησε παρατεταμένα πάνω σε μια που δεν είναι εγκατεστημένη ακόμα και θα δεις να αλλάζει χρώμα και να γίνεται μπλέ. Μετά με μια απλή κίνηση πάνω-κάτω, διαλέγεις όσες ακόμα θέλεις (ακόμα και όλες) με ένα απλό κλικ (όχι παρατεταμένο) και μετά πατάς πάνω δεξιά στο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, συμφωνείς με τις άδειες , δικαιώματα κλπ και θα ξεκινήσει μόνο του να τις εγκαταστήσει όλες με μια κίνηση. Εσύ απλά περιμένεις να τελειώσει. Όσες είναι ήδη εγκατεστημένες θα είναι με αχνό άσπρο χρώμα και δεν θα μπορείς να τις επιλέξεις.
    • Διαφήμιση
    • Μια που έφτασες μέχρι εδώ, ναι βάλτες από την αρχή. Και για πιο ευκολία, όταν θα πας στο Google Play στο "Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου > Όλες", πάτησε παρατεταμένα πάνω σε μια που δεν είναι εγκατεστημένη ακόμα και θα δεις να αλλάζει χρώμα και να γίνεται μπλέ. Μετά με μια απλή κίνηση πάνω-κάτω, διαλέγεις όσες ακόμα θέλεις (ακόμα και όλες) με ένα απλό κλικ (όχι παρατεταμένο) και μετά πατάς πάνω δεξιά στο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, συμφωνείς με τις άδειες , δικαιώματα κλπ και θα ξεκινήσει μόνο του να τις εγκαταστήσει όλες με μια κίνηση. Εσύ απλά περιμένεις να τελειώσει. Όσες είναι ήδη εγκατεστημένες θα είναι με αχνό άσπρο χρώμα και δεν θα μπορείς να τις επιλέξεις.

Τέλεια λύση!Ευχαριστούμε πολύ dnomikos
    • Άλλη μια ερώτηση. Όταν στην οθόνη κλειδώματος κάνω swipe δεξιά να ανοίξει το τηλ, ανοίγει το mi home και λέει να κάνω σύνδεση. Πως το αλλάζω;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H skepasti21 έγραψε:

το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια...
      Δοκίμασε να περάσεις μόνο το mod από εδώ.

Ο/H stavregos έγραψε:

Μπορω να κάνω εγκατάσταση της νέας rom χωρίς να κάνω factory reset??
      Αν είσαι με developer ή πολύ παλιά stable, θέλει factory reset. Αν είσαι με πρόσφατη stable, ναι την περνάς από πάνω χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο :)

Όντως την πέρασα σε RN2 μόνο με wipe dalvik, cache και παίζει μια χαρά ως στιγμής.. Λογικό πάντως αφού πρόκειται ουσιαστικά για ίδιο android version. dnomikos μήπως θα μπορούσες να μας διαφωτισεις γιατί οι παλιές stable θέλουν κ factory?

Sent from my MI PAD using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Και εγω την περασα απο πανω...ειχα 7.5.3 στο mi4 μου με πολλα restart και λεω ας δοκιμασω να περασω απο πανω μπας καο φτιαξει τιποτα. Ως τωρα δεν εχει κανει κανενα restart, το κινητο δουλευει αψογα,η διαχειρηση RAM ειναι παρα πολυ καλη και η μπαταρια επισης! Αυτο που βρηκα αρνητικο ειναι με το swipe στην οθονη κλειδωματος που σου ανοιγει το Mi Home και οτι στην εφαρμογη καμερα οταν εχεις επιλεγμενη την μπροστινη καμερα και πατας να βγαλεις εχει καθυστερηση. Και μια ερωτηση γιατι εχασα επεισοδιο μαλλον. Το SMS Mod ειναι και μικρα πλεον?? Γιατι τωρα εγω με την stable v8 γραφω παλι κεφαλαια με μικρα δεν...
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H skepasti21 έγραψε:

το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια...
      Δοκίμασε να περάσεις μόνο το mod από εδώ.

Ο/H stavregos έγραψε:

Μπορω να κάνω εγκατάσταση της νέας rom χωρίς να κάνω factory reset??
      Αν είσαι με developer ή πολύ παλιά stable, θέλει factory reset. Αν είσαι με πρόσφατη stable, ναι την περνάς από πάνω χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο :)

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ότι τελικά δεν θέλει FR , ευχαριστούμε. Θα πρότεινα να προστεθεί σαν πληροφορία στο αρχικό ποστ.
    • Ο/H geopapa έγραψε:

Όντως την πέρασα σε RN2 μόνο με wipe dalvik, cache και παίζει μια χαρά ως στιγμής.. Λογικό πάντως αφού πρόκειται ουσιαστικά για ίδιο android version. dnomikos μήπως θα μπορούσες να μας διαφωτισεις γιατί οι παλιές stable θέλουν κ factory?

Sent from my MI PAD using Tapatalk
      Όταν αναβαθμίζεις συχνά, μερικές εφαρμογές που μπορεί να δυσλειτουργούν λόγω σημαντικών αλλαγών στον κώδικά τους, τις εντοπίζεις αμέσως (και μέσα από την συζήτηση με άλλους χρήστες) και με ένα απλό καθαρισμό δεδομένων της συγκεκριμένης εφαρμογής λύνεται το πρόβλημα. Έτσι απο έκδοση σε έκδοση το κινητό συμπεριφέρεται μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν όμως είσαι πχ 6-7 μήνες πίσω και μάλιστα με stable ROM που υπάρχουν σημαντικές αλλαγές από έκδοση σε έκδοση (ακόμα και αλλαγή από V7 σε V8), μπορεί να είναι τόσες πολλές οι εφαρμογές που καλύτερα να κάνεις factory reset, παρα να ψάχνεις με τις ώρες γιατί μια εφαρμογή σέρνεται, γιατί δεν έχεις σύνδεση δικτύου, γιατί δεν δουλεύει σωστά το Bluetooth, γιατί δεν συγχρονίζει το Mi Cloud κλπ και να κάνεις καθαρισμό δεδομένων σε μια μια εφαρμογή ψάχνωντας να λύσεις το πρόβλημα. Μπορεί βέβαια να μπει και έτσι χωρίς factory reset, αλλά πάντα προτείνεται η ασφαλέστερη λύση για να μην "ψάχνεται" κάποιος που ίσως να μην έχει μεγάλη εμπειρία :) Πέρα από αυτά, καλό θα είναι που και που (1-2 φορές το χρόνο) να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ειδικά σε περιπτώσεις που κάποιος περνάει κάθε εβδομάδα αναβάθμιση με την developer ROM.

Ο/H ntel0s έγραψε:

.....

Το SMS Mod ειναι και μικρα πλεον?? Γιατι τωρα εγω με την stable v8 γραφω παλι κεφαλαια με μικρα δεν...
      Όχι μόνο με κεφαλαία όπως συνήθως :)

Ο/H Panos61 έγραψε:

Μια που έφτασες μέχρι εδώ, ναι βάλτες από την αρχή. Και για πιο ευκολία, όταν θα πας στο Google Play στο "Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου > Όλες", πάτησε παρατεταμένα πάνω σε μια που δεν είναι εγκατεστημένη ακόμα και θα δεις να αλλάζει χρώμα και να γίνεται μπλέ. Μετά με μια απλή κίνηση πάνω-κάτω, διαλέγεις όσες ακόμα θέλεις (ακόμα και όλες) με ένα απλό κλικ (όχι παρατεταμένο) και μετά πατάς πάνω δεξιά στο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, συμφωνείς με τις άδειες , δικαιώματα κλπ και θα ξεκινήσει μόνο του να τις εγκαταστήσει όλες με μια κίνηση. Εσύ απλά περιμένεις να τελειώσει. Όσες είναι ήδη εγκατεστημένες θα είναι με αχνό άσπρο χρώμα και δεν θα μπορείς να τις επιλέξεις.

Τέλεια λύση!Ευχαριστούμε πολύ dnomikos

Πιστεύω ότι δεν είναι ευρέως γνωστό ότι είναι τόσο απλό και εύκολο να ξαναμπούν όλα με μια κίνηση, για αυτό καταφεύγουν οι περισσότεροι στα backup μετά από factory reset ;) Ειδικά όσοι δεν ενδιαφέρονται να επαναφέρουν πχ high score και πίστες παιχνιδιών κλπ
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

στην εφαρμογη καμερα οταν εχεις επιλεγμενη την μπροστινη καμερα και πατας να βγαλεις εχει καθυστερηση.

Όταν θα είσαι στην κάμερα κλείσε από πάνω δεξιά το beautify κ η ταχύτητα θα είναι άμεση όπως παλιά

Sent from my MI 4W using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Chrisnikos έγραψε:

Άλλη μια ερώτηση. Όταν στην οθόνη κλειδώματος κάνω swipe δεξιά να ανοίξει το τηλ, ανοίγει το mi home και λέει να κάνω σύνδεση. Πως το αλλάζω;
      ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης - συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος κι εκεί επιλέγεις να ανοίγει το τηλέφωνο