ρύθμισης --> πρόσθετες ρύθμισης -->προσβασιμότητα-->το κουμπί λειτ. τερμ. την κλήσηΟ/H pasific έγραψε:
κανενας
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H Chrisnikos έγραψε:
Σε mi4 είδα ένα restart. Επίσης φαίνεται να έφτιαξε ο ήχος από μικρόφωνο. Στη μπαταρία δεν μπορούμε να το ρυθμίσουμε να μπαίνει σε εξοικονόμηση στο 20%?
-
-
Ο/H Boubikos έγραψε:
Όταν κάνω install και πάω να δω άμα υπαρχή το root .zip αρχείο μέσα στο phone storage δεν μπορώ να το βρω κάνω κάτι λάθος; Redmi note 2
Και σε μένα δεν υπήρχε, το έβγαλα από τη ρομ και το φλάσαρα. Αν ψαξεις παραπάνω κάποιος δίνει λινκ για κατέβασμα αν δεν θέλεις να το βγάλεις από τη ρομ.
Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0 -
Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με την περίπτωση μου, τελικά ήταν ο κωδικός στο micount....
-
Ο/H tsamige έγραψε:
Ο/H Chrisnikos έγραψε:
Σε mi4 είδα ένα restart. Επίσης φαίνεται να έφτιαξε ο ήχος από μικρόφωνο. Στη μπαταρία δεν μπορούμε να το ρυθμίσουμε να μπαίνει σε εξοικονόμηση στο 20%?
Xiaomi Redmi Note 8T -
-
Για κάποιο λόγο βλέπω ότι καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία σε redmi note2 το φόρτισα στο 100% και μετά από 3 λεπτά το η μπαταρία είχε κατέβει στο 95% ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;
-
Δυο παρατηρήσεις για την καινούργια stable 8..
1.) Όσον αφορά την μπαταριά μια χαρά τα πράγματα.Τουλάχιστον για μένα..
2.) Χαλιά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον τα προφίλ εξοικονόμησης ενέργειας στην μπαταριά..
3.)οι διακόπτες στην γραμμή εργασιών προσωπικά δεν με βολεύουν και γενικώς όλη η αλλαγή μου θυμίζει μενού MEIZU
4.)η χρήση μονού η διπλού μικροφώνου για τον θόρυβο ( επειδή είχε αναφερθεί ) δεν υπάρχει πια νομίζω..
5.)η εμφανίσει στο gallery δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα
6.) μετρά από fastboot το πρόβλημα με την χρήση τον 2CPU παραμένει ακόμα και με ενεργοποιημένο το Energy mode. Ας επιβεβαιώσουνκαι άλλη χρήστες...
7.)όταν το κινητό το έχεις κλειστό ,σε καλούν και το σηκώνεις δεν εμφανίζεται η ώρα. ( θα μου πεις τώρα τι προσέχει ο λοξός ο άνθρωπος?).
Αυτά για αρχή... -
-
-
Παιδιά ερώτηση
Όταν πάω επαφές για να ψάξω για όνομα, μου εμφανίζει 3εις κατηγορίες
Mi account contacts
WhatsApp contacts
Viper contacts
Πώς το κάνω να εμφανίζεται μόνο μια κατηγορία για όλα?
(πχ mi account contacts)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα