Για να μην μπεις σε περιπέτειες καλύτερα να έκανες και factory reset, φυσικά η τελική απόφαση είναι δική σου

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H CyNote έγραψε:
Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω.
(Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα)
Ο/H derveni έγραψε:
Ρε παλικάρια ringtones δικά μας πως το περνάμε για ήχο στο κινητό στην dev το άφηνε από μια εφαρμογή που είχα, ενώ τώρα σε stable ενώ λέει ότι το ορίζει σαν ήχο κλήσης για το κινητό δεν ..............
Ρυθμίσεις, ήχος και δόνηση, ήχος κλήσης, ήχος κλήσης, πράσινο στρογγυλό +, επιλέγετε τον ήχο που θέλετε (υποστηρίζει και FLAC), πατάτε πάνω και μετά το οκ και έτσι ορίζετε ήχο κλήσης. Και έτσι γίνεται σε όλους τους ήχους.Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Το ίδιο και εγώ έχω πάθει.Ο/H derveni έγραψε:
Ρε παλικάρια ringtones δικά μας πως το περνάμε για ήχο στο κινητό στην dev το άφηνε από μια εφαρμογή που είχα, ενώ τώρα σε stable ενώ λέει ότι το ορίζει σαν ήχο κλήσης για το κινητό δεν ..............
Ο/H akisjes έγραψε:
Παίδες τελικά πήρα το ρίσκο και το έκανα χωρίς factory reset και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ok.Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι στην φωτογραφική επανήλθε η λειτουργία με το δακτυλικό αποτύπωμα
Ποια λειτουργεια είναι αυτή φιλε?
Ευχαριστώ Καρνταση!Ο/H LoukG έγραψε:
Ρυθμίσεις, ήχος και δόνηση, ήχος κλήσης, ήχος κλήσης, πράσινο στρογγυλό +, επιλέγετε τον ήχο που θέλετε (υποστηρίζει και FLAC), πατάτε πάνω και μετά το οκ και έτσι ορίζετε ήχο κλήσης. Και έτσι γίνεται σε όλους τους ήχους.Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Το ίδιο και εγώ έχω πάθει.Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H CyNote έγραψε:
Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω.
(Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα)
![]()