καλησπερα εκανα και εγω στο Redmi note 3 pro εγκατασταση το miui8 μου αρεσει παρα πολυ το νεο περιβάλλον του Miui8 για λεπτομεριες θα σας ενημερωσω σε λιγες ημερες
@papaflessas 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπο τα widget δεν βρήκες λύση?Εγώ σε Redmi2 απο εκεί τις βάζω και δουλεύει κανονικά.Οταν πατάς την επαφή που θέλεις σου βγάζει κάτι επιλογές?Ο/H aggelostrom έγραψε:
Ρε παιδιά ξέρω μου έχει γίνει ΄καημός΄με τις γρήγορες κλήσεις αλλά ήταν πολύ βολικό, έβαζες μια επαφή και με ένα πάτημα έπαιρνες τηλ. χωρίς να ψάχνεις σ΄όλη την λίστα και ποιο από τα τηλ. θες κλπ,γι' αυτό ρωτάω και το ψάχνω μήπως βρεθεί καμιά λύση.
Αγγελε μπορεις να βαλεις στα αγαπημενα τις επαφες που θες ωστε καθως ανοιγεις τις "επαφες" θα σου βγαινουν πρωτες στη λιστα.Ο/H aggelostrom έγραψε:
Ρε παιδιά ξέρω μου έχει γίνει ΄καημός΄με τις γρήγορες κλήσεις αλλά ήταν πολύ βολικό, έβαζες μια επαφή και με ένα πάτημα έπαιρνες τηλ. χωρίς να ψάχνεις σ΄όλη την λίστα και ποιο από τα τηλ. θες κλπ,γι' αυτό ρωτάω και το ψάχνω μήπως βρεθεί καμιά λύση.
1)Αν επιλέξεις εναν αριθμό απο μια επαφή σου-ας πούμε οτι εχει πάνω απο εναν αριθμό κλήσης-δεν κάνει κλήση?Ο/H aggelostrom έγραψε:
Σου βγάζει να επιλέξεις αν θες να κάνει κλήση ή να ανοίγει ο φάκελος,το πρόβλημα είναι όταν επιλέγεις να σου κάνει κλήση γιατί αν επιλέξεις να σου ανοίγει ο φάκελος δουλεύει.Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το τηλέφωνο με το Mi3 που είχα δούλευε κανονικά.