Εγώ παρατήρησα ότι τα push notifications από viber και messenger οργούνε να σου έρθουν και έχω κανί όλες τις ρύθμισης τα έχω κλειδώσει στην μνήμη ram τα έχω επίλεξε από το app ασφάλεια στο δικαιώματα να κάνουν αυτόματη έναρξη και έχω απενεργοποιήσει το power saving mode για κάποια app πάντως η 7.5 μου φαίνετε πολύ ποιο σταθερή
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Παιδια εγω εχω βαλει την V8 και μου εχει εμφανισει θεμα στην κληση. Δηλαδη οταν παιρνω τηλεφωνο ο συνομιλητης μου μπαινει κατευθειαν στο μεγαφωνο και οταν το ξαναπαταω δεν γινεται τιποτα παραμενει στο μεγαφωνο και οχι στο ακουστικο. Εχουμε καποια λυση να προτεινουμε γιαυτο το θεματακι;
-
Γεια σας παιδια!
Παρα πολυ καλη η ρομ με το mi-4 αρκετα ευχαριστημενος και απο μπαταρια και απο ραμ!Πολυ καλη δουλεια περιμενουμε την nougat εκδοση για την ωρα!
Θελω να κανω ομως μια ερωτηση για το redmi note 3 pro.Μπορω να του περασω την stable miui8 με κλειδωμενο bootloader η οχι?
Ευχαριστω εκ των προτερων -
-
μόνο σε εμένα κολλάει σε μεγάλα παιχνίδια?
έχω δοκιμάσει flcommando 1,2,zombies και ενώ παίζει μια χαρά
όταν πρέπει να κάνω κάποια επιλογή στο μενού δεν πατιέται με τίποτα -
Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:
Γεια σας παιδια!
Παρα πολυ καλη η ρομ με το mi-4 αρκετα ευχαριστημενος και απο μπαταρια και απο ραμ!Πολυ καλη δουλεια περιμενουμε την nougat εκδοση για την ωρα!
Θελω να κανω ομως μια ερωτηση για το redmi note 3 pro.Μπορω να του περασω την stable miui8 με κλειδωμενο bootloader η οχι?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Αν θελεις να περασεις καποια επισημη rom απο το en miui τοτε μπορεις.. αν ομως αναφερεσαι σε roms που δινονται απο την κοινοτητα μας τοτε θα πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader και μετα θα καταφερεις να κανεις επιτυχημενη εγκατασταση.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H nikanta έγραψε:
μόνο σε εμένα κολλάει σε μεγάλα παιχνίδια?
έχω δοκιμάσει flcommando 1,2,zombies και ενώ παίζει μια χαρά
όταν πρέπει να κάνω κάποια επιλογή στο μενού δεν πατιέται με τίποτα
Ο ιος αυτος σε μεταμορφωνει σαρκικα σε κατι διαφορετικο και μη ανθρωπινο για αυτο και το κινητο σου δεν ανταποκρινεται στο touch... Επειδη μαλλον εχει αλλοιωθει το ανθρωπινο αγγιγμα σουRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα,
πρώτα στατιστικά με την νέα ελληνική stable 8.0.1.0, μια από τα ίδια με την dev.....
Redmi Note 2 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H movieland έγραψε:
Μία ερώτηση και από εμένα στο Mi 4C στα μηνύματα sms όταν τα βλέπω όλα μου βγάζει όνομα, αν πατήσω να ανοίξει το μήνυμα επάνω αριστερά δείχνει τον αριθμό του κινητού και όχι την επαφή, συμβαίνει και σε εσάς αυτό?
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα