Διαφήμιση

[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • MIUI V8
    • Καλησπέρα παιδιά.
      Έχω το Redmi Note 2 Prime, ακολουθώ το Forum γενικά και έχω φλασαρει αρκετές φορές. Πέρασα την 8.0.1 stable μετά από factory reset (πριν είχα την τελευταία 7αρα), και έκανα και swipe στο SuperSU όταν μου ζητήθηκε.
      Το κινητό, αν ήταν ανοιχτό και υπό χρήση πάνω από 10 λεπτά έτρωγε 20 με 30% της μπαταρίας και μάλιστα μου εμφανιζόταν και ειδοποίηση.
      Έκανα clean install με fr και σβήσιμο internal storage και system, έπειτα δεν έκανα swipe στο SuperSU και το φλασαρα ξεχωριστά. Στη συνέχεια, δεν το έκανα update από το play Store.
      Η μπαταρία φαίνεται να έχει στρώσει λίγο, αλλά και πάλι μου εμφανίστηκε η ειδοποίηση ότι η μπαταρία τελειώνει υπερβολικά γρήγορα.
      Επιπλέον, έχω (για πρώτη φορά, προσωπικά) το κλασικό θέμα με τα chat heads του Messenger. Έκανα ότι έχω διαβάσει και ξέρω, δοκίμασα με default theme, δέχτηκα στα permissions να πετάει pop up, κτλ κτλ αλλά τίποτα..
      Βασικά το πιο άσχημο είναι ότι τα chat heads δουλεύουν και από μια στιγμή και μετά απλά όταν πατάω το κουμπί για πίσω εξαφανιζονται και σταματάει να εμφανίζεται το κλασικό "chat heads are active" στα notifications μου.
      Ξέρει κανείς πως λύνεται τελικά αυτό?
      Έχω ξενερώσει τη ζωή μου, η τελευταία 7αρα ήταν για εμένα πολύ καλύτερη σε θέμα μπαταρίας, η 8.0.1 είναι η χειρότερη που είχα έως τώρα και τώρα αυτό με το chat heads μου έχει καταστρέψει τον εγκέφαλο, καθώς κάνω ότι πρέπει και τίποτα.
      Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά!

ΥΓ: Ακόμα και να υπάρχει το chat heads active στα notifications και να έχω μήνυμα και να πατήσω, τα chat heads ανοίγουν, και όταν πατήσω back, τα heads χάνονται.. X( X( (το chat heads active παραμένει όμως)
    • καλη σας μερα.......
      rootαρα οπως μου ειπαν οι φιλοι @derveni και @amigagr και τους υπερευχαριστω για το αμμεσο ενδιαφερον τους και ολα δειχνουν καλα μεχρι στιγμης εκτος απο την μπαταρια που επεσε 4% το βραδυ αλλα πιστευω θα στρωσει.
      Αγαπητε @dnomikos μηπως σου βρισκεται καποιο fixακι για την STABLE ROM οσο αφορα τις ληψεις???
      εχω παλι το ιδιο θεμα και εδω , παταω διαχειριση ληψεων και με πεταει εξω...θυμασαι που εκανε το ιδιο στη developer rom και μου εδωσες fix να το εχω για ολες τις επομενες????
      εχω επισης να πω πως.......αν νομιζαν οι κινεζοι πως θα μου στερισουν την χαρα του downloading και του install rom ειναι γελασμενοι....εγω αν και stable εκανα install rom για αυτην την εβδομαδα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: ......την πηρα την δοση μου δεν γινοταν να μεινω απραγος :lol: :lol: :lol: ας γελασω λοιπον ΔΥΝΑΤΑ προς τους τους κινεζους και ας τους ευχηθω καλες διακοπες , ας πω λοιπον ευχαριστω στα παιδια για την δουλεια τους και.......ας κατσω στα αβγα μου για λιγο αν και δυσκολο το βλεπω με εσας που εχω μπλεξει :lol: :lol:
      αναμενω να δω την μπαταρια λοιπον σε κανα 3-4 μερες που θα στρωσει.
      επισης μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποια λιστα με τις stable roms οπως εχουμε και με τις developer να την αποθηκευσω καπου?????
      ΑΥΤΑ τα ολιγα λοιπον .............!!!!!!!!!!
      ελπιζω να επαναλθω με ΜΟΝΟ θετικα σχολια απο την STABLE V8.

" Γεωπόνος”

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

..............
      Αγαπητε @dnomikos μηπως σου βρισκεται καποιο fixακι για την STABLE ROM οσο αφορα τις ληψεις???
      εχω παλι το ιδιο θεμα και εδω , παταω διαχειριση ληψεων και με πεταει εξω...θυμασαι που εκανε το ιδιο στη developer rom και μου εδωσες fix να το εχω για ολες τις επομενες????
      Βάλε το ίδιο που έχεις κατεβάσει ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

..............
      Βάλε το ίδιο που έχεις κατεβάσει ;)
      κανει για την STABLE V8 ???????
      ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

κανει για την STABLE V8 ???????ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!!
      Αυτό θα βάζεις μέχρι να πάψει να λειτουργεί. Μετά, εδώ είμαστε :)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

κανει για την STABLE V8 ???????ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!!
      Αυτό θα βάζεις μέχρι να πάψει να λειτουργεί. Μετά, εδώ είμαστε :)
      ενταξει τι να πω?????
      ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΡΕΛΗ !!!!!!!!
      αντε ωρε δεν σας αλλαζω με τιποτα.........XIAOMI ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΙΑΟΜΙ..........και μαλιστα XIAOMI-MIUI.GR .......
      Μ Ο Ν Ο !!!!!!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Ο/H bertsos έγραψε:

μετα την πολυ καλη σας stable 7.1.6.0 θελω να περασω την καινουρια...κατεβάζω μόνο το zip αρχείο και το πετάω μεσα στο κινητο τόσο ευκολά ?
      οχι τοσο ευκολα....λιγο πιο δυσκολα.......πρεπει να κανεις factory reset πρωτα.

" Γεωπόνος”

• Βάζεις το ζιπ στην μνήμη του κινητού, μπαίνεις σε twrp (volume + & power) κάνεις
      wipe/advanced wipe/dalvik,cache,data--> swipe to wipe.... back back.
      install zip.

• Ο/H bertsos έγραψε:

πρώτα δηλαδή να κάνω factory reset? και μετα να περασω το zip αρχειο?
      ακριβως.....απο V7 σε V8 θελει factory reset.
      και γω μολις χθες το εκανα.

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • μπερδευτηκα λιγο γιατι νομιζω οτι μου απαντησατε κατι διαφορετικο,τι να κανω τελικα πρωτα επαναφορα εργαστασιακων ρυθμισεων?και το ζιπ αρχειο το βαζω καπου συγκεκριμενα στην μνημη του κινητου?