θα δοκιμασω και αυτό φίλε σε ευχαριστώ πολύ......Ο/H jpastos έγραψε:
@Giannisagal Δοκίμασε να διαγράψεις τον λογαριασμό σου Google και να κάνεις σύνδεση από την αρχή μάλλον δεν είναι θέμα rom αλλά λογαριασμού
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούθα δοκιμασω και αυτό φίλε σε ευχαριστώ πολύ......Ο/H jpastos έγραψε:
@Giannisagal Δοκίμασε να διαγράψεις τον λογαριασμό σου Google και να κάνεις σύνδεση από την αρχή μάλλον δεν είναι θέμα rom αλλά λογαριασμού
Κάτι εκεί μέσα φταίει και μάλλον το Ιστορικό τοποθεσίας Google σε συνδιασμό με την αδυναμία του GPS να κλειδώσει γρήγορα.Ο/H Giannisagal έγραψε:
@dnomikos ήταν ενεργό ή πρόσβαση στη τοποθεσία μου και το έκανα ανενεργό......αυτό έφταιγε λες;;;;;;
μαλλον έστρωσε από ότι δείχνει αφού το εκλεισα.........για να το παρακολουθησω στην κατανάλωση..... πέφτει λίγο γρήγορα ή μπαταρία αλλά νομίζω πως είναι απτό ότι είναι ή πρώτη φόρτιση ύστερα από το istall της....... ευχαριστώ σας και σένα @derveni φίλε.Ο/H dnomikos έγραψε:
Κάτι εκεί μέσα φταίει και μάλλον το Ιστορικό τοποθεσίας Google σε συνδιασμό με την αδυναμία του GPS να κλειδώσει γρήγορα.Ο/H Giannisagal έγραψε:
@dnomikos ήταν ενεργό ή πρόσβαση στη τοποθεσία μου και το έκανα ανενεργό......αυτό έφταιγε λες;;;;;;
το θέμα είναι πως δεν με βρίσκει αφού το έχω δεχθεί να δω τι συμβαίνει μία φορά φίλε....σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μήπως να κάνει εγκατάσταση το SuperSu??Ο/H noknok έγραψε:
κατα λαθος του πατησα να κανει update στο twrp....
μπαινεις στην εφαρμογη του super su και καπου λεει αφαιρεση η απενεργοποιηση.Ο/H noknok έγραψε:
οκ μια απορια μονο πως αφαιρω την εγκαταστααη του superSU