Αρα εκανες φορτιση μεσω υπολογιστη;
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
" Γεωπόνος”
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
-
Εχει αναφερθει κ παρατηρηθει
-
Γενικοτερα η φορτιση με 500mAh ειναι πιο καλη σε οτι αφορα την υγεια της μπαταριας διοτι δεν την υπερθερμαινει.
Βεβαια χρειαζεται αρκετη υπομονη μεχρι να ολοκληρωθεί η φορτιση.
Αλλα για οποιον φορτιζει το κινητο του κατα την διαρκεια του υπνου ειναι η πιο καλη λυση για την αναμονη.
Υπολογιστε για τελειως αδεια μπαταρια 9 ωρες φορτιση εως οτου φτασει στο πραγματικο 100% η μπαταρια.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Γενικοτερα η φορτιση με 500mAh ειναι πιο καλη σε οτι αφορα την υγεια της μπαταριας διοτι δεν την υπερθερμαινει.
Βεβαια χρειαζεται αρκετη υπομονη μεχρι να ολοκληρωθεί η φορτιση.
Αλλα για οποιον φορτιζει το κινητο του κατα την διαρκεια του υπνου ειναι η πιο καλη λυση για την αναμονη.
Υπολογιστε για τελειως αδεια μπαταρια 9 ωρες φορτιση εως οτου φτασει στο πραγματικο 100% η μπαταρια.
Εν μέρη εχεις δίκιο ωστόσο δεν θα το πρότεινα για πλήρη φόρτιση όπως λες! Το να εισαι κάπου στο 60% και να φορτίζεις στα 500 mah να το δεχτώ. Αλλα όταν φορτίζει η μπαταρία υποβάλλεται σε μεγαλο στρες όσο κι αν ειναι το εισερχόμενο φορτίο. Γενικά ειναι καλύτερα να φορτίζει μια μπαταρία εντός των αποδεκτών απο τον κατασκευαστή θερμοκρασιών μεσα σε 2 ώρες πχ παρά σε χαμηλότερη θερμοκρασία για 9 ώρες.
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα σε όλους...
Πριν από λίγο πέρασα σε Redmi Note 3 την νέα Rom(stable) και ανά 10 δευτερόλεπτα μου βγάζει σφάλμα στο άλμπουμ, έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα στις φωτογραφίες μου.
Help!!!!! -
-
Με το που πάω να μπω, με πετάει αμέσως και μου βγάζει πάλι το σφάλμα...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα