Καλησπέρα παιδιά. Από την εμπειρία σας ποια stable rom θεωρείται καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας και με τα λιγότερα bugs για το Redmi Note 3 Pro??? Αγόρασα για έναν φίλο μου το ριζάκι αυτό, αλλά επειδή δεν ασχολείται με αυτά θέλω να του βάλω κάτι σταθερό και δοκιμασμένο για να μην υπάρξουν πολλά προβλήματα.
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H AlexisDS έγραψε:
θεωρείται καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας και με τα λιγότερα bugs για το Redmi Note 3 Pro???
-
-
-
Πέρασα προχθές την νέα Ελληνική stable 8.0.5.0 στο Redmi 3s (land) μου και παρατήρησα ότι μετά την σύνδεση στον υπολογιστή ενώ βγάζει στα notifications "USB for charging", δεν βγαίνει ο κεραυνός διπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας και δεν φορτίζει. Πατώντας πάνω στο¨"USB for charging" και επιλέγοντας "Mεταφορά αρχείων (ΜΤP) " τότε εφανίζεται ο κεραυνός και φορτίζει κανονικά.
Δέν γνωρίζω αν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή είναι bug, πάντως το ίδιο συνέβαινε και με την προηγούμενη Ελληνική Stable 8.0.2.0. -
-
-
@geoanto555
Στην πρωτη σελίδα του TWRP μου βγαζει κινέζικα πλήν των fastboot, recovery & download. Τι επιλέγω; -
-
Ο/H jumaru1122 έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα