[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H amigagr έγραψε:
mi4c stable 8.0.5 no mirrors found...
btw το δε direct link αποτυγχανει μετα απο μερικα mb εφιαλτικα αργου download της ταξης των 50-60/kbs
Όσο για το Direct Link, επειδή το Adroidfilehost έχει προβλήματα, κατά διαστήματα το Traffic προς τον Server μας για Download χτυπάει κόκκινο αρκετές φορές.
Λίγο υπομονή και ελπίζω το Androidfilehost να συνέλθει γρήγορα. -
help.εκανα Factory Reset και δεν εχω γραμμενους τους κοδικους απο το mi acaount πως μπορω να παραλιπσο αυτο το σιμιο για να μπω στο κινιτο?
-
Ο/H fotis έγραψε:
help.εκανα Factory Reset και δεν εχω γραμμενους τους κοδικους απο το mi acaount πως μπορω να παραλιπσο αυτο το σιμιο για να μπω στο κινιτο?
-
-
Ο/H fotis έγραψε:
-
Καλησπέρα σε όλους, για να περάσω την νέα Stable V8.0.5.0 (Libra) επαρκούν τα cache + dalvik cache? έχω την 8.0.4.0 (την βρήκα λίγο προβληματική)
Και λέγαμε βάλε stable να μην ασχολείσαι κάθε εβδομάδα.13.420 -
-
Ενώ πριν την 8 δούλευαν όλα ρολόι τώρα μου κόλλησε 3 φορές μία δεν έκλεινε η κλήση και άλλη 2 σε εφαρμογές, οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύουν σε 2-3 εφαρμογές που έχω (ή όποτε θέλουν), παρότι έκανα όλες τις ρυθμίσεις από τον οδηγό του @NasDriver, και κάποια άλλα θεματάκια που δεν θυμάμαι τώρα.13.420
-
-
@geoanto555 την προηγούμενη την έβαλα με πεντακάθαρη τόσο που παραλίγο να εξαφανιστεί το τηλέφωνο
geoanto555 wrote:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μπορείς βασικά να αναβαθμίσεις κανονικά και μετά αν έχεις τα ίδια θέματα να πας σε καθαρή.
13.420
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα