Αν δημιουργήσεις ένα αρχείο txt (μέσα τον "κωδικό") με το όνομα της ρομ.zip + την κατάληξη md5 και το βάλεις στον ίδιο σημείο που είναι η ρομ τότε κάνει τον έλεγχο και το twrπp την ώρα του φλας..Ο/H chrdes έγραψε:
Αφού το twrp υποστηρίζει έλεγχο md5 αρχείου γιατί μαζί με τη ρομ δεν μπαίνει και το αρχείο αυτό; Είναι πολύπλοκο;
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Καλημερα
εβαλα την νεα και δεν το βλεπει το πισι αγνωστη συσκευη λεει να ξαναβαλω τους drivε ? -
-
Ο/H intheend έγραψε:
Τι λάθος έχω κάνει στην διαδικασία??
Είναι μέσα στην ρομ.. αν δεν το βρεις μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σου. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Τι λάθος έχω κάνει στην διαδικασία??
-
-
παιδια επιδη τα εχω χαση λιγο ειμαι ειδη στην stable 7.1.6.0 απο το forum..το πρώτο βημα που πρεπει να κανω ειναι factory reset μεσα απο το μενου τι mi και μετα να περασο το zip αρχειο για την 8 εκδοση μεσα στο κινητο και να το ανοιξω απο εκει? συγνωμη αλλα μερικες φορες τα βηματα τα λετε λιγο αποκομενα για εμας που δεν ειμαστε τοσο πολυ στην ορολογια τον λεξεων
-
Ο/H bertsos έγραψε:
παιδια επιδη τα εχω χαση λιγο ειμαι ειδη στην stable 7.1.6.0 απο το forum.
-
εδω ειμαι ,twrp δεν ξερω αν εχω και πως βάζω
-
Ο/H intheend έγραψε:
Σε ευχαριστώγια την απαντηση. Επειδή δεν μπορώ να το εντοπίσω το superSU.zip ούτε μεσα στο storage ούτε στο /dir του recovery απο που μπορω να το κατεβάσω και να το περάσω χειροκίνητα?
Life is too short to remove usb safely -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Άνοιξε την ρομ.... στον υπολογιστή σου.. Δεν είναι μέσα;
-
δεν βρεισκω σωστους drivers για να αναγνωριση την συσκευη να παω παρα κατω στα βηματα ξερουμε κανα λινκ ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα