Ρομ\META-INF\com\google\android\updater-scriptΟ/H greg_m έγραψε:
Ο φάκελος meta inf που ακριβώς είναι;
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Πέρασα σήμερα την 8.0.6.0 στο Redmi 3s που προορίζεται για την ανηψιά μου και θέλησα να δοκιμάσω το δακτυλικό αποτύπωμα και δεν μπορώ να μπω στο μενού του.
Στις "Ρυθμίσεις/Κλείδωμα οθόνης και κωδικός/Κωδικός και δακτυλικό αποτύπωμα/Προσθήκη δακτυλικού αποτυπώματος" το μενού που εμφανίζεται λέει για Μοτίβο, ΡΙΝ, και Κωδικό. Είναι το ίδιο με το παραπάνω μενού "Ρυθμίσεις/Κλείδωμα οθόνης και κωδικός/Κωδικός και δακτυλικό αποτύπωμα/Προσθέστε κωδικό ασφαλείας"
Έτσι πρέπει να λέει ή είναι bug της ROM;
Έχει κανένας δοκιμάσει αυτή τη λειτουργία με Redmi 3s; Επίσης η μεσαία επιλογή "Ρυθμίσεις/Κλείδωμα οθόνης και κωδικός/Κωδικός και δακτυλικό αποτύπωμα/Αλλαγή κλειδώματος οθόνης" δεν πατιέται. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βάζεις πρώτα Μοτίβο, ΡΙΝ ή Κωδικό και μετά το δαχτυλικό... Έτσι λειτουργεί..
Αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδώσει η συσκευή; -
Ο/H billphone έγραψε:
Αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδώσει η συσκευή;
Μην βάζεις μοτίβο μόνο.... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδώσει η συσκευή;
Μια άλλη ερώτηση: στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου πατώντας έναν αριθμό βγάζει διάφορα νούμερα από υπηρεσίες, τράπεζες, εταιρείες από Ινδία νομίζω τα περισσότερα. Αυτά τι είναι πάλι; Έτσι πρέπει να είναι; -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Υ.Γ. Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ -
Ο/H billphone έγραψε:
Έτσι πρέπει να είναι;
-
Ερώτηση σε κινητό με v7
Και θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση την v8
Wipe davlink / cashe / data (σωστά?)
Τι ακριβώς διαγράφεται από το κινητό και τι μένει? -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Τι ακριβώς διαγράφεται από το κινητό και τι μένει?
Μένει ότι είναι στον χώρο αποθήκευσης.. -
-
Ο/H lancelot έγραψε:
Αν έρθει με την Global 8 Rom, μπορώ να περάσω την εδώ Ελληνική σωστά; Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα