Ευχαριστώ για την απάντηση Γιώργο, θα το ψάξω, όμως δεν θα την αλλάξω έτσι και αλλιώς ώστε να βάλω την εδώ Ελληνική; Επίσης σκέφτομαι να την βάλω και στο Galaxy S5 που έχω, δείχνει πολύ καλή η 8 (από ότι είδα είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές)
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Παιδιά έχω το Mi4 3g.συχνα έχω dropped calls. Μόλις το σηκώσω πέφτει η γραμμή. Το έχω σε προτιμότερο 3g. Πήρα Vodafone είπαν δεν έχουν πρόβλημα. Επισυνάπτω screenshot από σήμα.
Επίσης άλλες φορές το βγάζω από το φορτιστή και πέφτει η μπαταρία νερό, με το play Store να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Έκανα απεγκατασταση ενημέρωσεων και έστρωσε. Μετά ξανά τα ίδια. Ξαναπερασα 8.0.2 stable με wipes. Μετά από λίγο τα ίδια. Τι φταίει;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με την developer θα το ξεκλειδώσεις εύκολα... Με τις stable πρέπει να είσαι τυχερός...
-
-
Μια ακόμα ερώτηση, αν έπρεπε να μπει σε κάποιο άλλο φόρουμ πείτε το. Έχω το Galaxy S5 και διάβασα εδώ: MIUI 8 download: List of all Non-Mi smartphones: Nexus, Motorola, Samsung, More - News - Xiaomi MIUI Official Forum πως υποστηρίζεται ως συσκευή για να βάλω την έκδοση 8. Πηγαίνω να την κατεβάσω όμως και δείχνει την έκδοση 7 (MIUI ROM for Samsung Galaxy S5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum).
Υπάρχει τρόπος να βάλω την εδώ Ελληνική έκδοση + να μπορώ να έχω ota Updates; Υπάρχει κάποιος Guide για μη xiaomi devices, όπως το δικό μου; Το σκέφτομαι μιας και η official support για το S5 βλέπω πως έχει τελειώσει και θα ήταν μια καλή λύση.
Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι (το άλλο παραγγέλθηκε και το περιμένουμε) -
-
-
Ο/H greg_m έγραψε:
Ο/H greg_m έγραψε:
''this package is for wt88047 devices, this is a wt86047 και error στην εγκατάσταση. Τι ακριβώς συμβαίνει; Πριν την περάσω χθες είχα ακολουθήσει τον παρακάτω οδηγό για τη μετάβαση ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει σας παρακαλώ.
δες κατω απο την μπαταρια σου τον αριθμο. και εγω εχω εκδοση 2gb αλλά εχει νουμερο HM2014811 που ειναι για την εκδοση με το 1gb .μηπως ειναι και εσενα αναποδα μοντελο και αριθμος.αν οχι πες να σε βοηθησουμε -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Τι ακριβώς διαγράφεται από το κινητό και τι μένει?
-
Επαναφορά εργοστασιακών είναι factory reset....
Ανάλογα τι θέλει ο καθένας να σβ'ησει είναι... Για μένα αρκούν factory reset και αν χρειαστεί system/...
Το εσωτ. χώρο ποτέ δεν τον σβήνω. -
αλλο θελω να πω.απο τη στιγμη που παιρνω backup και δε με νοιαζουν άλλα αρχεια,μιας και θα επαναφερω το Backup, δεν ειναι καλυτερο να ειναι αγνο το κινητο και αδειο για να κατσει καλυτερα η ρομ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα