[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
απο σταθερη σε developer παμε με clear install?
-
-
Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έτσι είναι... Κάπου από μέσα από ρυθμίσεις επαφών αν θυμάμαι καλά "φεύγει".. Δες το λίγοΟ/H billphone έγραψε:
Έτσι πρέπει να είναι;
Πρέπει να είναι κάτι σαν προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα
Αλλά από Ινδία;;;
Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση; -
θα το δω αύριο....Ο/H billphone έγραψε:
Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται;
Εχω λίγο δουλειά τώρα.. -
Ο/H billphone έγραψε:
Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έτσι είναι... Κάπου από μέσα από ρυθμίσεις επαφών αν θυμάμαι καλά "φεύγει".. Δες το λίγοΟ/H billphone έγραψε:
Έτσι πρέπει να είναι;
Πρέπει να είναι κάτι σαν προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα
Αλλά από Ινδία;;;
Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση;
Δοκίμασες με άλλο θέμα?
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μόλις τώρα, αλλά πάλι εταιρείες και όμιλοι της Ινδίας.
Όταν πατάω έναν αριθμό για να ξεκινήσω να καλέσω κάποιον από πίσω εμφανίζεται ολόκληρη λίστα με τέτοιες εταιρείες
Σημειωτέον ότι στο τηλέφωνο υπάρχουν μόνο 3 επαφές δικές μου (γιατί είναι για άλλον), και κάτω από αυτές βγάζει τις άλλες -
Το ιδιο θεμα εχω και εγω στην περιοχη μου στη Λαρισα αλλα με Cosmote. Αφπυ τεσταρα το κιμητο και σε αλλες περιοχες ειδα οτι ΜΟΝΟ στην περιοχη μου εχω τετοια θεματα και λεω θα το παρακολουθησω να δω.. λογο κακου δικτυου στην περιοχη το κινητο εκανε συνεχεια εναλλαγες απο 3g σε 2g με αποτελεσμα την χαλια ποιοτητα κλησης(με ακουγαν μονιμα με διακοπες). Εκανα 5-6 τηλεφωνηματα στην Cosmote για να δω τι παιζει με το σημα,μου ελεγαν οτι κατι φταει στο κινητο γιατο δεν εχει αναφερθει κατι στην περιοχη μεχρι που στο τελος μου ειπαν στα ισια οτι η περιοχη δεν καλυπτεται καλα καλα σε 3g και να γυρισω την συσκευη μου σε 2g. Φυσικα καταλαβαινεις πως γελασα και τους ανεφερα τις διαφημισεις περι σηματος(οχι ειρωνικα προς την υπαλληλο αλλα προς την εταιρια,η υπαλληλος δεν μου φταει σε κατι).Ο/H Chrisnikos έγραψε:
Παιδιά έχω το Mi4 3g.συχνα έχω dropped calls. Μόλις το σηκώσω πέφτει η γραμμή. Το έχω σε προτιμότερο 3g. Πήρα Vodafone είπαν δεν έχουν πρόβλημα. Επισυνάπτω screenshot από σήμα.
Επίσης άλλες φορές το βγάζω από το φορτιστή και πέφτει η μπαταρία νερό, με το play Store να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Έκανα απεγκατασταση ενημέρωσεων και έστρωσε. Μετά ξανά τα ίδια. Ξαναπερασα 8.0.2 stable με wipes. Μετά από λίγο τα ίδια. Τι φταίει;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Redmi Note 8T -
Για δες στο phone, settings, identify unknown numbers.Ο/H billphone έγραψε:
Δε νομίζω, αλλά δοκίμασε. -
Καλησπέρα, όχι το 2014811 είναι ο κωδικός. Έκανα factory reset κ πέρασα την dev 6.6.30. Το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω γιατί δεν καθόταν σωστά η stable.Ο/H jimarios έγραψε:
Ο/H greg_m έγραψε:
''this package is for wt88047 devices, this is a wt86047 και error στην εγκατάσταση. Τι ακριβώς συμβαίνει; Πριν την περάσω χθες είχα ακολουθήσει τον παρακάτω οδηγό για τη μετάβαση ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.Ο/H greg_m έγραψε:
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει σας παρακαλώ.
δες κατω απο την μπαταρια σου τον αριθμο. και εγω εχω εκδοση 2gb αλλά εχει νουμερο HM2014811 που ειναι για την εκδοση με το 1gb .μηπως ειναι και εσενα αναποδα μοντελο και αριθμος.αν οχι πες να σε βοηθησουμε
-
Πόσο καρό την έχεις; Από μπαταρία τι λέει; Το hotspot σου δουλεύει;Ο/H dfoust έγραψε:
Εγώ έχω την τελευταία ν8 stable και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, την δοκίμασες και έχει κάποιο πρόβλημα;;Ο/H CyNote έγραψε:
Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω.
(Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα)

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα